OK
×
Actievoerder
Fran Cisca

Laat Bunnie weer lopen!

Op 28 juli is Bunnie bij ons in het gastgezin opgenomen met een van haar twee dochters, Woezel. Twee weken later kwam Pip daar nog bij, haar andere dochter. Beide meisjes staan vermeld op de site van de Kattenbescherming.


Bunnie heeft een afwijking aan haar achterpoten, waarschijnlijk een vernauwing in de rug. Hierdoor sleept ze met haar rechterachterpoot en kan ze haar linkervoet niet goed neerzetten. Zo kan ze eigenlijk haar energie niet kwijt waardoor ze nogal knorrig en onzeker is. Dit terwijl het zo een aanhankelijk en lief poesje is van ongeveer drie en half jaar. Een van de dingen die haar zo leuk maakt is dat ze je zachtjes met haar voorpoot aantikt als ze aandacht wil.

 

Om te kijken wat wij voor Bunnie kunnen doen om iets aan haar situatie te verbeteren is een CT scan nodig zodat een goede inschatting kan worden gemaakt van de schade. Wat deze afwijking heeft veroorzaakt is helaas niet bekend.


Een CT scan en behandeling zijn erg kostbaar, daarom vraag ik u om een bijdrage om Bunnie te kunnen helpen.

 

Helpt u ons mee om Bunnie weer goed te laten lopen? Mocht 5 euro teveel zijn, kijk dan even op deze link:

https://www.facebook.com/kattenbescherming/videos/1706559409477842/?sfnsn=mo

Kattenbescherming Nederland (Stichting) logo 2

Kattenbescherming Nederland (Stichting)

Kattenbescherming Nederland is een ideële organisatie die zich inzet voor het welzijn van katten in Nederland in zijn algemeenheid en van zwerfkatten in Nederland in het bijzonder. Kattenbescherming Nederland specialiseert zich in schuwe en zwerfkatten in het bijzonder en elke andere kat die op welke manier hulp nodig heeft. Iedere kat heeft recht op een goede verzorging en moet een kans krijgen om een nieuw baasje te vinden. Doel is om noodlijdend en hulpbehoevende (zwerf)katten op te vangen en ze onderdak, goede verzorging en veel liefde te geven.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 115 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
11%
14

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Fran Cisca

€ 115 opgehaald