OK
×
Actievoerder
Merith van Dijk

Kraamborrel Merith

Wij organiseren op 7 oktober een kraamborrel in Brasserie 21 waarbij wij de voorkeur geven om een goed doel te steunen (i.p.v. een kraamcadeautje).

Als goed doel hebben wij gekozen voor Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis (onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Groningen). 

Een donatie mag uiteraard naar eigen inzicht gegeven worden, voel je hierin vrij. Alvast bedankt voor een donatie waarmee andere kinderen geholpen kunnen worden!

 

Hartelijke groetjes van Lisanne, Tim en Merith

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis logo 2

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Een ziekenhuisopname van een kind kan van grote impact zijn, het hele leven staat even op zijn kop. Het vertrouwde om je heen valt weg en maakt plaats voor heel veel onzekerheden. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er naar om samen met haar donateurs het verblijf te veraangenamen door in te springen op de behoeften van ouder en kind. Zo ondersteunt zij verschillende projecten: van geneeskundigonderzoek tot welzijnsprojecten zoals internet aan bed, realiseren van huiskamers, voorstellingen in ons kindertheater, muziekoptredens en ipads in wachtruimtes.

 

Steun Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Om de projecten van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te verwezenlijken, is uw steun onmisbaar en is het mogelijk om het ziekenhuis iets meer 'thuis' te maken. Start ook een actie zoals een sponsorloop, sporttoernooi of een inzameling tijdens een huwelijk of verjaardag. We zeggen nu al: bedankt!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 610 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
305%
18

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Merith van Dijk

€ 610 opgehaald