OK
×
Actievoerder
Caroline Verkade

Kook mee tegen Alzheimer!

Als ik me afvraag wat ik vanavond wil eten pak ik nog altijd een van mijn moeders mappen met recepten erbij. Toen mijn moeder Jessica de diagnose Alzheimer kreeg, moest zij na een tijd helaas haar grote liefde voor koken loslaten. Gelukkig kan haar passie worden doorgegeven met haar verzameling aan zelfgeschreven recepten! De boeuf bourguignon, zalm en croûte en Thaise rode kipcurry zijn enkele voorbeelden van gerechten die nog altijd bij menigeen op tafel verschijnen.

Als eerbetoon aan mijn moeder ga ik een kookboek maken op basis van de recepten uit de keuken van Jes! Met dit kookboek wil ik niet alleen bewustzijn creëren voor de ziekte, maar ook geld ophalen voor stichting Alzheimer door middel van de verkoop van dit kookboek. Daarnaast is het natuurlijk ook bedoeld om jullie aan te sporen deze lekkere recepten te gaan koken! 

Om dit boek te kunnen bekostigen wil ik jullie vragen om een (kleine) bijdrage/donatie te doen. Het doel is om een echt kwalitatief kookboek te maken met mooie foto’s en recepten, wijntips, verhalen en wie weet wat nog meer… De opbrengsten die worden behaald door middel van de verkoop zullen worden geschonken aan stichting Alzheimer Nederland.

Alzheimer Nederland zet zich in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Samen met duizenden vrijwilligers, onderzoekers, donateurs en collectanten, werken zij aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Er is op dit moment nog geen medicijn beschikbaar tegen deze hersenziekte. Daarom benadrukt Alzheimer Nederland hoe belangrijk onderzoek en de zoektocht naar behandelingen zijn. 

Help ons mee om het onderzoek naar deze ziekte te steunen! De voorbereidingen zijn al in volle gang, maar met deze crowdfunding willen we het boek een echte kickstart geven! Wil ook jij bijdragen aan een toekomst zonder Alzheimer, steun ons dan met een donatie in ruil voor onze eeuwige dank. Volg mij ook via het Instagram account: @dekeukenvanjes en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

M. Derks

Lieve Caroline wat een prachtig plan om jouw lieve moeder op deze manier 'aan tafel' te houden. Lfs machteld

€ 100

Vandaag

T. Popik

Car, super trots!

€ 15

Vandaag

C. Hendriks

€ 100

Vandaag

M. Steenis

Succes lieve Car ❤️❤️❤️

€ 20

Vandaag

F. van Boven

€ 15

Vandaag

K. Sahanaja

Goed bezig topper!

€ 25

Vandaag

M. Mendel

Zooo trots op jou lieve Car

€ 15

Vandaag

J. Demmers

Succes!!!!

€ 25

Vandaag

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
dakje met Geef-logo
€ 13.174 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 15.000
87%
380

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Jes, You Can Cook

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Caroline Verkade
Caroline Verkade

€ 13.174 opgehaald