OK
×
Actievoerder
Eline Sloof

Geef kinderen met een handicap in Indonesië een toekomst

16 maart zou ik afreizen naar Indonesië om daar 3 maanden een praktijkproject uit te gaan voeren ter invulling van mijn vrije profileringsruimte van de bacheloropleiding Social Work. In verband met het coronavirus zal het project helaas uitgesteld worden. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!

Het praktijkproject zal ik uit gaan voeren bij de Stichting Kolewa. De Nederlandse Stichting Kolewa richt zich op kinderen met een fysieke beperking die leven in de meest geïsoleerde en arme gebieden van Indonesië. Kinderen die geboren worden met een beperking krijgen hierdoor niet de zorg die ze nodig hebben met vaak ellendige gevolgen. Kinderen met een zichtbare afwijking worden vaak verstoten en leven in isolement.

Het doel van Stichting Kolewa is om deze kinderen die (nog) niet zelfstandig kunnen participeren in de samenleving, een zo volwaardig mogelijke plek te bieden. Dit doel streven zij na door onder andere de volledige medische zorg rondom het kind te organiseren. Er wordt onderdak geboden aan het kind met zijn ouder in het opvanghuis van de Stichting Kolewa. Gedurende dit traject krijgt het kind ondersteuning op verschillende vlakken. Om te beginnen de revalidatiebegeleiding. Ook wordt er met het kind gewerkt aan het vergroten van zelfvertrouwen, het gevoel van erbij horen. De kinderen die dit nodig hebben krijgen logopedie of gebaren les. Er is aandacht voor de communicatie tussen en ouder en kind en er wordt informatie gegeven over een gezonde levensstijl en hygiëne.

Ik zal in de periode van maart t/m juni werkzaam zijn binnen het opvanghuis. Daarbij zal ik mij bezighouden met het ontwikkelen van een duurzame dienst of product dat bijdraagt aan de pedagogisch verantwoorde begeleiding van kinderen/ouders naar de operatie toe. Vanuit de ervaringskennis die ik heb opgedaan tijdens mijn stageperiode bij het Meander Medisch Centrum te Amersfoort, zal ik een waardevolle bijdrage kunnen leveren.

De ANBI-Stichting Kolewa is volledig afhankelijk van donaties. Ik wil u vragen of u een financiële bijdrage wilt geven voor de Stichting Kolewa. Hoe gaaf zou het zijn als we samen een bedrag kunnen ophalen waarmee we de medische reis van een kind in Indonesië kunnen bekostigen. Deze kosten bedragen 575 euro per kind. Daarbij is er bijvoorbeeld ook geld nodig voor zaken zoals gehoortesten, boodschappen voor het opvanghuis, medicijnen, lesmateriaal voor home-scholing, logopedie etc.

Anoniem

€ 25

08-01-2021

F. van van Heugten

Eline Sloof, veel voldoening gewenst in je hulpverlening in Indonesië. Groet Fons jr

€ 50

03-04-2020

B. V Westing

Succes op Bali

€ 10

12-03-2020

Anoniem

€ 25

11-03-2020

M. Evers

Succes Eline! Mooi dat je dit gaat doen!!

€ 10

08-03-2020

Anoniem

€ 25

05-03-2020

bouwbedrijf helsdingen

heel veel succes Eline!!

€ 25

04-03-2020

W. IJtsma

Succes Eline

€ 10

04-03-2020

1
2
3
4
5
6
dakje met Geef-logo
€ 1.130 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
112%
45

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Eline Sloof
Eline Sloof

€ 1.130 opgehaald