OK
×
Actievoerder
Caspar van Zanten

KNRM West Coast Challenge 2020 - team TiCKtoK

Op zaterdag 12 december doen wij (Kees, Caspar, Thijs en Klaas) mee aan de KNRM West Coast Challenge. Dit is een eendaags duursportevenement, run-bike-run. We rennen en fietsen een afstand van ca 130km. langs de Nederlandse westkust van Hoek van Holland naar Den Helder, ten bate van de stichting Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

De KNRM redt mensen op zee en op het ruime binnenwater in Nederland. We hebben deze zomer helaas genoeg voorbeelden gezien van het belangrijke en nuttige werk van de KNRM. Voor de uitvoering van het reddingwerk trekt de KNRM vrijwilligers aan die kennis van zaken hebben en deze professionaliteit weten te combineren met ‘hart voor de zaak’. Dat is noodzakelijk, want de KNRM garandeert de inzet van 45 reddingstations, 75 reddingboten en 1.300 vrijwilligers op ieder moment van de dag, ongeacht de weersomstandigheden.

De KNRM is 24 uur per dag paraat, 365 dagen per jaar en garandeert directe hulp aan iedereen die daarom vraagt. Die hulp is in alle gevallen kosteloos. Op alle wereldzeeën kunnen zeevarenden een beroep doen op de Radio Medische Dienst (RMD) van de KNRM.

Bij het uitvoeren van haar taak heeft de KNRM er, sinds de oprichting in 1824, voor gekozen dit als zelfstandig opererende, ongesubsidieerde instelling te doen. De exploitatie wordt gedekt door vrijwillige bijdragen van donateurs en schenkers en uit nalatenschappen.

Help Caspar een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 235 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
23%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×