OK
×
Actievoerder
Kletterdei Konsert

Kletterdei Konsert

Geef om water, want water is leven! De opbrengst van de donaties van het Kletterdei Konsert gaan naar het Buea Town Water Project in Kameroen.

Rond Buea Town in het zuidwesten van Kameroen hebben ruim 15.000 mensen geen toegang tot schoon drinkwater. Verrassend, gezien ze op de helling van Mount Cameroon wonen, een 4.000 meter hoge vulkaan met voldoende waterbronnen.

Afgelopen jaar hebben de inwoners (onder begeleiding van onze lokale partners) zichzelf georganiseerd in een lokaal ‘community owned, business operated’ waterbedrijf. Samen met onze partners gaan ze een watersysteem aanleggen en een oud systeem deels renoveren. 

In de toekomst zal het lokale waterbedrijf het systeem duurzaam onderhouden door inkomsten (water fees) te genereren. Daarnaat wordt de natuur rondom de waterbronnen hersteld en er is voorlichting op het gebied van hygiëne.

LiveBuild met steun van Earth Water, financiert dit project. Help jij ook mee? 

Anoniem

€ 10

18-03-2023

dakje met Geef-logo
€ 10 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 4.000
0%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×