OK
×
Actievoerder
Dayani Agerbeek

Kickbokstraining voor het Erik Scherder Huis

Kickbokstraining voor het Erik Scherder Huis

Namens het Daan Theeuwes Fonds organiseren wij een fundraiser voor het Erik Scherder Huis. Het Daan Theeuwes Fonds houdt zich bezig met het optimaliseren van de zorg en behandeling van jongeren en jongvolwassenen met niet aangeboren hersenletsel. Na een revalidatieperiode in het Daan Theeuwes Centrum zijn jongeren van 16 tot 35 met ernstig hersenletsel welkom voor een jaarprogramma in het Erik Scherder Huis. Het Huis is een plek waar intensief (5 dagen per week) gewerkt wordt aan het vinden en realiseren van een nieuwe, waardevolle toekomst. Voor meer informatie over het Daan Theeuwes Fonds kan je hier terecht. 

Voor de opzet van het Erik Scherder Huis zijn donaties nodig. Om geld op te halen organiseren wij een kickbokstraining bij The Colosseum Gym in Utrecht. Je doet al mee voor €5,-. Datum wordt nog bekend gemaakt. 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 50 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 75
66%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Dayani Agerbeek

€ 50 opgehaald