OK
×
Actievoerder
Piet Elands

Help het Huis van Compassie aan keukeninventaris!

En zorg dat kwetsbare mensen weer kunnen genieten van gezonde maaltijden in een gezellige sfeer. Met uw ondersteuning hopen we onze eet- en ontmoetactiviteiten weer snel op te starten! Vanuit een kale keuken is het immers moeilijk koken!

Met meer dan 100 mede-vrijwilligers zetten we ons dagelijks in om het leven van mensen wat lichter te maken en wat vreugdevoller. Het zijn mensen die kwetsbaarder in het leven staan: ze voelen zich eenzaam, missen aansluiting of ervaren geen waardering. En waarom dat is? Ieder mens heeft zijn of haar eigen verhaal. Daar vellen we geen oordeel over. Binnen het Huis van Compassie treden we juist mensen tegemoet als gelijken. We noemen het Huis van Compassie omdat we deze mensen een thuis willen bieden en ze met compassie tegemoet willen treden. Een geborgen en gezellige sfeer waar je mee kunt doen aan activiteiten en waar je ook welkom bent voor een praatje, een kop koffie of een maaltijd. 

Ik ben deze geefactie gestart omdat het Huis van Compassie na de verhuizing deze zomer dringend behoefte heeft aan keukeninventaris. De keuken is de centrale ruimte voor het Huis van Compassie: daar wordt de koffie gezet maar bovenal is het de ruimte waar maaltijden worden bereid. En juist maaltijden zijn momenten van ontmoeting, van samenzijn en van gesprek. Het Huis van Compassie organiseert meer dan 100 maaltijdmomenten per jaar waar 2800 mensen aan deelnemen (van de in totaal 5000 bezoekers die we jaarlijks ontvangen).  

Helpt u mee de keuken op orde te brengen? Uw gift - hoe klein of hoe groot ook - wordt zeer gewaardeerd. U doet mij, mijn mede-vrijwilligers en bovenal onze 5000 bezoekers er heel veel plezier mee!

Voor meer informatie over de Stichting het Huis van Compassie, klik hier.

De Stichting Vrienden van het Huis van Compassie ondersteunt het Huis van Compassie. Door fondsen te werven, vaste donateurs te zoeken, maar ook door deze crowdfunding op te starten. Wilt u ook vriend worden? Word donateur en klik hier.

Wat de bezoekers van het Huis van Compassie zeggen: ‘’Ik voel me hier vrij om te huilen, te lopen, te praten, te eten, te zingen, om mezelf te mogen zijn.’’

‘’Het Huis van Compassie voelt aan als een veilige, vertrouwde en prettige setting om contacten en verbindingen met anderen te leggen.”

‘’Het Huis van Compassie betekent voor mij: blijheid, gastvrijheid en broederschap.”

 

Anoniem aan teamlid Piet Elands

€ 25

07-01-2022

Anoniem aan teamlid Piet Elands

€ 575

29-12-2021

Anoniem aan teamlid Piet Elands

€ 85

27-12-2021

Anoniem aan teamlid Piet Elands

€ 25

18-12-2021

Anoniem aan teamlid Piet Elands

€ 10

18-12-2021

Anoniem aan teamlid Piet Elands

€ 25

18-12-2021

H. Wakkerman aan teamlid Piet Elands

€ 25

17-12-2021

Anoniem aan teamlid Piet Elands

€ 25

13-12-2021

1
2
3
4
5
dakje met Geef-logo
€ 2.025 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 4.000
50%
39

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Piet Elands

€ 2.025 opgehaald