OK
×

Help mee om Kerwin, de papa van Karsten (3), te redden.

Op de 34ste verjaardag van Kerwin, toen ons zoontje 2,5 maand oud was, kregen we te horen dat Kerwin de diagnose NEC-kanker heeft. Als de enige beschikbare behandeling van max.6 chemokuren zou aanslaan had hij nog enkele maanden te leven. Nadat hij was uitbehandeld ging hij snel achteruit en zou de eerste verjaardag van ons zoontje tot groot verdriet niet meemaken.

Dankzij een intensieve medische zoektocht hebben we Kerwin op zijn laatste kracht in het vliegtuig naar Spanje gehesen waar hij is behandeld met immunotherapie. Direct waren er geweldige resultaten. Dankzij deze behandelingen heeft ons zoontje 2,5 jaar later nog zijn beste maatje, papa.

Tot groot verdriet is onlangs echter gebleken dat de tumor resistent is geworden voor de immunotherapie. Hierdoor is de kanker weer agressief aan het groeien wat wederom een zeer korte levensverwachting betekent als we de resistentie niet weten te doorbreken.

We hebben derhalve het Belgische biotech bedrijf myNEO de meest uitgebreide DNA, RNA en bloedanalyse laten uitvoeren waarmee een gepersonaliseerd kankervaccin gemaakt kan worden. Kort gezegd hebben zij de eigenschappen/ mutaties gevonden die alleen op de tumor voorkomen en dus niet op gezonde cellen. Als je deze in een vaccin verwerkt kan je je immuunsysteem sturen naar de foute cellen die ze moeten opruimen. Dit is dé toekomst van kankerbehandeling. 

Het behandelplan klinkt volgens onze behandelende oncologen veelbelovend. En hebben er samen met myNEO veel vertrouwen in. Het academische Erasmus MC wil zelfs over onze schouder meekijken en op de hoogte blijven van de resultaten. De laatste hindernis is echter de financiën (89.000 euro). 

Gun je ons zoontje Karsten dat hij ook een vader heeft die op het schoolplein hem staat op te wachten? Dat hij kan zeggen "papa vertel eens"? Wil je onze droom alsjeblieft medemogelijk maken én tegelijk bijdragen aan de ontwikkeling van kankerbehandeling! Elk donatiebedrag is welkom en/of deel onze noodkreet  onder jouw vrienden en familie.

Onze dank is enorm!

avatarWees de eerste!

Geef Anika een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 89.000
0%
0

donaties

90

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: MARISSING K J A VAN

Delen

Aan wie wil je doneren?
×