OK
×
Actievoerder
Sylvia den Herder

Kerstpakkettenactie Woudenbergers voor elkaar

GemeenteBelangen Woudenberg wil graag de landelijke initiatieven rondom donaties van de energiecompensatie,  lokaal maken en heeft daarom afspraken gemaakt met Stichting Burgerinitiatief Woudenberg e.o.

GemeenteBelangen Woudenberg ziet dat  Woudenbergers ook last hebben van de inflatie en de energiekosten. Dit maakt dat een steeds grotere groep mensen in Woudenberg niet meer kan rondkomen. Zij hebben vaak geen buffer om op terug te vallen, en soms ook geen vrienden of familie die kunnen helpen. Voor 125 Woudenbergse gezinnen is de nood zo hoog dat zij nu al een beroep doen op de Stichting Burgerinitiatief Woudenberg e.o.

Jij kunt helpen met (een deel van) jouw energiecompensatie . Als je deze zelf niet nodig hebt kun je de compensatie doneren voor de aanschaf van kerstpakketten voor de 125 gezinnen uit Woudenberg,  die worden ondersteund door Burgerinitiatief Woudenberg e.o. Met het kerstpakket kunnen ook zij op een feestelijke  manier kerst vieren. Dus wil jij 190 euro of misschien zelfs 380 euro energiecompensatie doneren? Je zorgt ervoor dat ook deze gezinnen kerst op een feestelijke manier kunnen vieren. Natuurlijk is een deel van de energiecompensatie ook al fantastisch. 

avatarWees de eerste!

Geef Sylvia een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 190 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 9.000
waarvan € 0 via Geef.nl
2%
0

donaties

40

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×