OK
×
Actievoerder
Medicine for ALL

Kerstloterij

Dit jaar organiseert Medicine for ALL een kerstloterij! 

Medicine for ALL sponsort medicatie voor kinderen met kanker in Nepal. Met onze kerstloterij halen we geld op om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk kinderen de behandeling kunnen krijgen die ze nodig hebben. Daar worden we allemaal beter van!

De loten kosten 5 euro per stuk. Je kunt zelf bepalen met hoeveel loten je meespeelt; doneer je bijvoorbeeld 10 euro, dan speel je mee met 2 loten.

Dankzij onze sponsors maak je met ieder lot kans op te gekke prijzen zoals een kookboek, bierpakket of rondleiding in het Frans Hals Museum! 

De trekking is op 24 december. Je hoort die dag gelijk of je één van de prijswinnaars bent. Lootjes kunnen gekocht worden tot 23 december. 

Wil je kans maken op onze toffe prijzen? Doneer dan niet anoniem en geef aan dat wij contact met je op mogen nemen. 

De volledige opbrengst van de loterij gaat naar medicatie en hulpmiddelen voor kinderen met kanker in het Kanti Kinderziekenhuis in Nepal. 

 

Met dank aan onze sponsors: 

Bettine Heslinga  -   Frans Hals Museum  -  Gebrouwen door vrouwen    -   Haagsche Broeder  -  Lotus Design winkel Amsterdam   -   ’t Brouwhuys

Stichting Medicine for ALL logo 2

Stichting Medicine for ALL

Wij zijn stichting Medicine for ALL; een groep jonge dokters die zich inzet voor kinderen met kanker in Nepal.

In Nederland zijn de overlevingskansen voor kinderen met kanker beter dan ooit, mede dankzij de goede organisatie van onze gezondheidszorg. Helaas is dit niet overal het geval. In Nepal moeten ouders de medicatie van hun kind zelf betalen, wat voor de meeste gezinnen te duur is. Het gevolg is dat kinderen vroegtijdig stoppen met hun behandeling, met overlijden tot gevolg. Stichting Medicine for ALL helpt deze kinderen. Door medicatie te sponsoren, geven we ieder kind de behandeling die het verdient. 

Wie zijn wij?

Stichting Medicine for ALL (Acute Lymfatische Leukemie) is in 2004 opgericht door een groep Nederlandse geneeskundestudenten. Zij deden een klinische stage in het grootste en enige kinderziekenhuis in Nepal: Kanti Children's Hospital in Kathmandu. Zij werden geraakt door wat ze zagen op de kinderoncologie afdeling; een plek waar sommige kinderen geen behandeling konden krijgen doordat hun ouders dit niet konden betalen. Dat moest anders. Onze stichting sponsort medicatie en medische materialen voor kinderen met kanker in het Kanti Kinderziekenhuis. We werken hiervoor samen met kinderartsen en een lokale apotheek. Zo heeft de stichting alleen dit jaar al 16 kinderen met kanker kunnen helpen. Daarnaast bieden wij studenten geneeskunde en verpleegkunde de kans om stage te lopen in het Kanti Kinderziekenhuis. 

 

Meer informatie vind je op https://medicineforall.nl/

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
0%
0

donaties

30

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×