OK
×
Actievoerder
Medicine for ALL

Kerstloterij

Dit jaar organiseert Medicine for ALL een kerstloterij! 

Medicine for ALL sponsort medicatie voor kinderen met kanker in Nepal. Met onze kerstloterij halen we geld op om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk kinderen de behandeling kunnen krijgen die ze nodig hebben. Daar worden we allemaal beter van!

De loten kosten 5 euro per stuk. Je kunt zelf bepalen met hoeveel loten je meespeelt; doneer je bijvoorbeeld 10 euro, dan speel je mee met 2 loten.

Dankzij onze sponsors maak je met ieder lot kans op te gekke prijzen zoals een kookboek, bierpakket of rondleiding in het Frans Hals Museum! 

De trekking is op 24 december. Je hoort die dag gelijk of je één van de prijswinnaars bent. Lootjes kunnen gekocht worden tot 23 december. 

Wil je kans maken op onze toffe prijzen? Doneer dan niet anoniem en geef aan dat wij contact met je op mogen nemen. 

De volledige opbrengst van de loterij gaat naar medicatie en hulpmiddelen voor kinderen met kanker in het Kanti Kinderziekenhuis in Nepal. 

 

Met dank aan onze sponsors

avatarWees de eerste!

Geef Medicine een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
0%
0

donaties

33

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×