OK
×

Kaati Loopt over de muur

Zondag 27 Augustus om 13.33 is ‘t zover, ‘t volgende evenement van ‘t Kaati Kollektief! We gaan over de oude stadsmuur lopen van kroeg tot kroeg, tussendoor worden we onderwezen over Amsterdam in de (late) middeleeuwen. Dr. Fraaije*, samen met Loco & Loco, nemen ons mee op een historische tour.

Er zijn maar 10 tickets 🎟 voor de tocht beschikbaar, dit in verband met de vergunning voor rondleiden in de binnenstad, wees dus snel. Mocht je niet kunnen of mis grijpen, voorafgaand aan de tour is er ook een PikNik 🧺 op de landtong van Volewijck^. Hiervoor zijn ook 10 extra tickets 🎟 beschikbaar.

Kaartverkoop begint 3 Augustus om 3:33

PS. Zoals altijd verdient 't Kaati Kollektief niks met 't evenement en gaan alle opbrengsten naar de bijen 🐝 🍯 🍶

🛒 https://eventix.shop/kxu5nfkt⚠ 1 ticket per booking

* https://www.linkedin.com/in/karel-fraaije^ huidige A'DAM toren

Stichting BeeSupport logo 2

Stichting BeeSupport

BeeSupport steunt vanaf 2004 kleinschalige en milieuvriendelijke bijenteeltprojecten in ontwikkelingslanden, met name in Afrika. In agrarische gebieden helpt opleiding in bijenhouden, duurzame landbouw en natuurbescherming vrouwen, mannen, anders, en vooral jongeren een beter bestaan op te bouwen. Honingbijen produceren honing en bijenwas, bestuiven fruit en groenten. De imkers hebben door de verkoop inkomsten voor voedsel, kleding, kleine dieren en schoolgeld. Boeren spreiden met meer landbouwactiviteiten risico's van oogsten. In Nederland geeft BeeSupport bekendheid aan de belangrijke rol die bijen, insecten en met name honingbijen hebben als bestuiver in de natuur en voor de voedselvoorziening. Bijen zijn onmisbaar voor mens en natuur, ze zijn een indicator voor de kwaliteit van het ecosysteem! 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 33 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 333
9%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×