OK
×
Actievoerder
Freek Ewals

6 extra afleveringen van K-Pod

Allerbeste K-Pod K-ameraden, 

Hartstikke fijn dat je naar ons luistert - we krijgen zoveel reacties: daar worden we heel vrolijk van! 

We vinden het geweldig om K-Pod te maken en doen dat dan ook met heel veel plezier. Vorig seizoen werden we gesponsord en daar waren we erg blij mee omdat er veel uren in een show gaan zitten. 

Het voorbereiden, presenteren, monteren, zoektocht naar sponsoren duurt een stuk langer dan het wellicht lijkt. Remco rekent er niets voor, maar als zelfstandige journalisten hopen we toch onze uren een beetje te kunnen dekken zodat we er nog lang mee door kunnen gaan. 

Voor seizoen 2 hebben we sponsoring voor 4 afleveringen gekregen maar we maken heel graag 6 extra afleveringen dus 10 shows in totaal. Voor onszelf, maar uiteraard ook voor jullie! 

Daarom hopen we op een K-leine donatie. 

Heel veel dank en luisterplezier!

Het K-Pod Team 

 

M. van Straaten aan teamlid Freek Ewals

Als Koreanistiek alumnus van het Arsenaal doet mij deze podcast enorm lachen en brengt ook weer mooie herinneringen aan studie, Leiden, Seoul en snooker met Remco ;-) ga zo door!!

€ 10

Vandaag

J. den Broeder aan teamlid Freek Ewals

화이팅!

€ 50

Vandaag

D. Hoekstra aan teamlid Freek Ewals

Ga door met het maken van deze podcast! Het is hartstikke leuk om zo meer inzicht te krijgen in Noord Korea en het 'Byzantijnse hof' rondom de Kims. Wat niet heel actueel is, maar waar ik wel nieuwsgierig naar ben, is de link tussen Cambodja en Noordkorea - en waarom Norodom Sihanouk vaak verbleef in PyongYang.

€ 10

Vandaag

S. Sips aan teamlid Freek Ewals

Een podcast als deze is zó hard nodig, met Remco als rustige en bijna ;-) alwetende factor die er ook echt toe doet in de wereld met veel te veel roeptoeteraars. Chapeau voor Remco , en chapeau aan het team voor het mogelijk maken van deze podcast.

€ 100

Vandaag

Anoniem aan teamlid Freek Ewals

€ 5

Vandaag

M. Hoogendoorn aan teamlid Freek Ewals

€ 25

Gisteren

J. Ewals aan teamlid Freek Ewals

€ 30

Gisteren

Anoniem aan teamlid Freek Ewals

€ 10

Gisteren

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
dakje met Geef-logo
€ 1.616 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.750
43%
78

donaties

276

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Freek Ewals

€ 1.616 opgehaald