OK
×

Jouw Steen voor het BaarnHuis

Stichting BaarnHuis wil graag een droom realiseren voor 16 jong volwassenen uit Baarn en omgeving met een verstandelijke beperking. Ook deze kinderen worden volwassen. Helemaal op eigen benen staan is niet haalbaar en eeuwig thuis wonen is niet wenselijk of haalbaar. Deze jongeren hebben dus een steuntje in de rug nodig dat wij willen bieden via een begeleid wonen traject: een veilige woon-en leefomgeving met behoud van maximale zelfstandigheid en gerichte ondersteuning waar nodig, voor nu en in de toekomst.

Voor de realisatie van ons wooninitiatief zijn we in serieus gesprek met een maatschappelijk betrokken partij. De gemeente heeft ons een locatie toegewezen, Drakenburgerweg op de vrijgekomen grond van het gasontvangststation, randvoorwaarden en financieringsmodel zijn volop in ontwikkeling en zijn inmiddels zo ver gevorderd dat ons gevraagd is naar onze mogelijke bijdrage in verwerving en verdere planvorming.

Daarom hebben we hulp nodig om de droom voor onze kinderen mogelijk te maken. Middels deze GEEF actie vragen wij als Stichting BaarnHuis een bijdrage aan deze droom. Om een serieuze stap voorwaarts te maken in de verwerving, planvorming en ontwikkeling is een streefbedrag van €150.000 nodig. 

We zoeken een serieus bedrag om de voortgang van het project mogelijk te maken. We hopen dat je onder het motto "Jouw Steen voor het BaarnHuis", een bijdrage wilt geven, klein of groot en dat hiermee de realisatie van de droom dichterbij komt.

 

Wat doen we met het geld?

De opbrengsten van deze GEEF actie zullen onze financiële middelen een boost geven en zo een bijdrage leveren aan de kosten welke we moeten maken in de fasewaarin we zitten tijdens het hele proces, zoals:

● in de ontwikkelfase: bijv. juridische ondersteuning

● in de bouwfase: bijv. bouwtechnische ondersteuning

● in de inrichtingsfase: bijv. kosten komend uit de Demarcatielijst, extra’s inrichting binnen en buiten etc.

● in de Woonfase: bijv. uitjes, feestjes, kosten m.b.t. onderhoud, vervanging inventaris etc. meer informatie:

 https://baarnhuis.nl/

ANBI RSIN: 858507353

 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 3.880 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 150.000
2%
40

donaties

280

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting BaarnHuis

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Stichting BaarnHuis
Stichting BaarnHuis

€ 3.880 opgehaald