OK
×

Jouw Steen voor het BaarnHuis

Stichting BaarnHuis wil graag een droom realiseren voor 12 jong volwassenen uit Baarn en omgeving met een verstandelijke beperking. Ook deze kinderen worden volwassen. Helemaal op eigen benen staan is niet haalbaar en eeuwig thuis wonen is niet wenselijk of haalbaar. Deze jongeren hebben dus een steuntje in de rug nodig dat wij willen bieden via een begeleid wonen traject: een veilige woon-en leefomgeving met behoud van maximale zelfstandigheid en gerichte ondersteuning waar nodig, voor nu en in de toekomst.

Voor de realisatie van ons wooninitiatief zijn we in serieus gesprek met een maatschappelijk betrokken partij. Locatie, randvoorwaarden en financieringsmodel zijn volop in ontwikkeling en zijn inmiddels zo ver gevorderd dat ons gevraagd is naar onze mogelijke bijdrage in verwerving en verdere planvorming. Als ouders kunnen we hiervan slechts een klein deel van opbrengen.

Daarom hebben we hulp nodig om de droom voor onze kinderen mogelijk te maken. Middels deze crowdfunding campagne vragen wij als Stichting BaarnHuis een bijdrage aan deze droom. Om een serieuze stap voorwaarts te maken is een streefbedrag van €45.000 nodig. Mocht dit (deels) niet nodig zijn voor de verwerving en planvorming zal het eventuele restant gebruikt worden voor de inrichting van de geplande gezamenlijke faciliteiten.

We zoeken een serieus bedrag om de voortgang van het project mogelijk te maken. We hopen dat je onder het motto "Jouw Steen voor het BaarnHuis", een bijdrage wilt geven, klein of groot en dat hiermee de realisatie van de droom dichterbij komt.

Voor meer informatie:

 https://baarnhuis.nl/

 

Anoniem aan teamlid Stichting BaarnHuis

€ 25

22-01-2020

Bakkerij Sherpa aan teamlid Stichting BaarnHuis

€ 25

28-11-2019

D. Vreeswijk aan teamlid Stichting BaarnHuis

€ 25

14-08-2019

T. van Loon aan teamlid Stichting BaarnHuis

€ 25

01-08-2019

Opleidingsinstituut Joke van Loon te Huizen aan teamlid Stichting BaarnHuis

€ 100

28-07-2019

Anoniem aan teamlid Stichting BaarnHuis

€ 150

25-07-2019

M. Anoniem aan teamlid Stichting BaarnHuis

€ 50

20-07-2019

B. van Ees aan teamlid Stichting BaarnHuis

€ 30

17-07-2019

1
2
3
dakje met Geef-logo
€ 1.000 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 4.500
22%
24

donaties

37

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting BaarnHuis

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Stichting BaarnHuis
Stichting BaarnHuis

€ 1.000 opgehaald