OK
×
Actievoerder
Janny Scholma

Online collectebus voor Stichting KunstKriebels

Stichting Kunstkriebels organiseert een fantastische vakantieweek voor kinderen die niet op vakantie kunnen. Aanstaande maandag worden maar liefst 41 kinderen met open armen ontvangen. Toen ik afgelopen donderdag bij de kinderen langsging om de informatiebrief aan ze te geven stonden ze te trappelen van ongeduld.         En ja er staan zelf kinderen in de wachtlijst. Doe jij ook mee om de volgende vakantieweek mogelijk te maken. Elke euro is welkom.

Inmiddels zijn alle kinderen al weer naar school. De kinderen die hebben meegedaan aan de vakantieweek in augustus hebben genoten. Ze hebben heerlijke maaltijden bereid, ze waren circusartiest, filmster, ze hebben mooie kunstvoorwerpen gemaakt en vooral veel plezier gehad. Natuurlijk willen we volgend jaar weer een geweldige week organiseren. Steun Kunstkriebels en ja elke euro is nog steeds heel erg welkom

Anoniem

€ 15

21-09-2021

dakje met Geef-logo
€ 15 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
1%
1

donaties

2682

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Janny Scholma

€ 15 opgehaald