OK
×
Actievoerder
Peter Westerlaken

Jampara The Bata Lion Live + Live Stream van Pass The Dutch

Pass The Dutch Live Stream + Live Concert met Jampara The Bata Lion!

Jampara komt uit Burundi en woont al jaren in Amsterdam Met zijn band The Batalion speelt hij Afrikaanse Roots Reggae, een combinatie van reggae met Burundi-drums. Jampara werkt al sinds 1992 intensief samen met Aston Barett, leider van de legendarische Wailers. Hij was zelfs de eerste zanger na Bob Marley die met The Wailers tourde.

Door de jaren heen heeft Jampara The Batalion alle poppodia van Nederland gezien, en heeft hij getoerd door Europa, V.S., Canada en Zuid Afrika. In 2011 verliet hij Nederland en vertrok naar zijn thuisland Burundi. In 2015 kwam hij terug om zijn muzikale carrière weer op te pakken. Jampara is een ervaren rasartiest, zijn optreden met The Batalion band en de Burundi drummers staan garant voor een spetterende show!

Omdat we momenteel geen Pass The Dutch Festival kunnen organiseren, zullen we een aantal Pass The Dutch Live streams vanuit Poppodium Phoenix in Breda verzorgen! Iedere 1e zaterdag v/d maand komt er een Nederlandse reggaeband live optreden in Phoenix, te beginnen met Jampara The Bata Lion op zaterdag 5 september.

In verband met de Corona regels zijn er maximaal 30 kaarten beschikbaar dus reserveer snel je plek:

TICKETS 🎫https://phoenix.stager.nl/web/tickets

Mocht je geen ticket kunnen bemachtigen of bijvoorbeeld aan de andere kant van de wereld wonen, dan is het optreden ook via de live stream bij te wonen en rock je hem in je huiskamer of waar dan ook:

LIVESTREAM 🎥https://www.facebook.com/poppodiumphoenix/live/

De livestream is voor iedereen beschikbaar, maar een donatie is zeer welkom! Deze wordt verdeeld over de artiesten en Phoenix zodat ook wij in deze moeilijke tijden onze hoofden boven water kunnen houden

M. Gitenge aan teamlid Peter Westerlaken

€ 10

04-09-2020

St Hilversum One aan teamlid Peter Westerlaken

€ 15

02-09-2020

A. Salverda aan teamlid Peter Westerlaken

Veel succes met dit mooie initiatief!!

€ 50

30-08-2020

J. Doets aan teamlid Peter Westerlaken

€ 25

29-08-2020

C. van Dooren aan teamlid Peter Westerlaken

€ 10

26-08-2020

M. Boekhout van Solinge aan teamlid Peter Westerlaken

€ 10

11-08-2020

dakje met Geef-logo
€ 120 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
12%
6

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×