OK
×
Actievoerder
Jacques de Swart

Jacques fietst de Tour de France voor de Lakisama Foundation

Het liefst zou ik willen dat de liefdadigheidssector overbodig was. Dat overheden en bedrijven voldoende aandacht zouden geven aan doelstellingen op het gebied van People en Planet naast het op orde houden van hun financiële huishouding. Een gezonde winst maken gaat prima samen met verantwoordelijkheid nemen voor het welzijn van mensen en onze planeet. Dit toonden mijn collega's Annemieke Roobeek, Myrthe van der Plas en ik onlangs aan in ons boek Responsible Business - making strategic decisions that benefit People, the Planet and Profits (www.koganpage.com/responsible-business). Steeds meer organisaties adopteren deze denkwijze om de creatie van gedeelde waarde boven die van louter aandeelhouderswaarde te plaatsen. Toch is er nog tijd nodig voordat deze transformatie liefdadigheid overbodig maakt. Daarom steun ik de Lakisama Foundation van Myrthe die als doel heeft om de toegang van kansarme Keniase kinderen tot het onderwijs te bevorderen. Ik hoop dat jullie dat ook willen doen. Als tegenprestatie zal ik de gehele Tour de France van 2019 fietsen. Ik krijg van de profs 86.400 tellen (oftewel één dag) oploop en ik ga proberen eerder in Parijs te zijn dan zij. Als je deze actie steunt zal ik je via een blog gedurende de Tour de France dagelijks op de hoogte houden van mijn fietsavonturen. Ik hoop van harte op jullie donatie!

Lakisama Foundation logo 2

Lakisama Foundation

Onze missie is om kinderen in lagere inkomenseconomieën een betere toekomst te bieden. Dit doen we door hen toegang te geven tot onderwijs, omdat wij geloven in onderwijs als middel tegen armoedebestrijding.

Momenteel ondersteunen we weeskinderen in Nairobi, Kenia die zonder financiële hulp niet naar school kunnen gaan. Met het geld dat we inzamelen, betalen we school- en collegegelden en bijkomende kosten zoals uniformpjes, rekenmachines en schriften.

Om de kinderen te begeleiden en hun voortgang in de gaten te houden, werken we samen met lokale vrijwilligers.

Meer informatie is te vinden op www.lakisama.com.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 5.680 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
189%
159

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Jacques de Swart

€ 5.680 opgehaald