OK
×

Jacco rent voor Akka's Ganzenparadijs

Op 14 juli rent Jacco Bosman de Collorrun in Emmen voor Stichting Akka's Ganzenparadijs. Op deze dag wordt de Colorrun in Emmen geörganiseerd en Jacco zoekt sponsoren. Hij probeert op deze dag zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen om de voerkosten op Akka's Stadsboerderij in de voormalige dierentuin van Emmen en Akka's Ganzenparadijs in Dalen te kunnen betalen.

Er wordt op beide opvangcentra maandelijks voor ongeveer € 1.700,- aan voer uitgegeveven en het is moeilijk om het geld elke maand weer bij elkaar te krijgen. Dat was de reden voor Jacco om zijn Collorrun in het teken te zetten van deze sponsoractie. Jacco streeft ernaar om € 500,- euro voor de dieren bij elkaar te lopen.

Sponsoren jullie mee? Alvast bedankt namens Jacco en de dieren!

Akka's Ganzenparadijs (Stichting) logo 2

Akka's Ganzenparadijs (Stichting)

Stichting Akka's Ganzenparadijs... Het vogelopvangcentrum geeft niet alleen de gans een tweede kans, maar biedt opvang aan alle niet bij wet beschermde vogels. Met de ingebrachte jarenlange ervaring van Chögyal Trizin (voorzitter), waarbij we continu geconfronteerd worden met de wijze waarop mensen met andere weerloze (mede)bewoners om gaan, leren we dat er dringend iets gedaan moet worden voor deze weerloze (mede)bewoners.

Als antwoord Stichting Akka's Ganzenparadijs in september 2007 leven ingeblazen, een stichting die als doel heeft: zoveel mogelijk levende wezens die het moeilijk hebben te helpen, door als vangnet te dienen voor: verwaarloosde, mishandelde, of met dood bedreigde dieren in de ruimste zin van het woord! Boeddhistische fylosofie: De fylosofie die ten grondslag ligt aan onze doelstelling vinden we terug in het boeddhisme. Binnen het Mahayana boeddhisme wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen en dieren. Alle levende wezens zijn onderworpen aan de kringloop van geboorte en dood. De hele wereld is één organisch geheel. Voor de Bodhisattva is het begrip mededogen - dat ook een besef van verantwoordelijkheid impliceert bijgevolg ook op dieren. Aan onze weerloze medebewoners (de dieren) wordt elk moment, over de gehele wereld, het ergst onrecht aangedaan.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 80 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
16%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Harry Oelen
Harry Oelen

€ 80 opgehaald

N.N.C.T. Hof
N.N.C.T. Hof

€ 0 opgehaald