OK
×
Actievoerder
Iris Billekens

Online collectebus voor Stichting Loeka

Stichting Loeka een ontzettend mooi doel is ter ere en nagedachtenis aan Loeka. Loeka was een levenslustige jongen die maar 8 jaar mocht worden. Deze stichting is opgericht, omdat zijn ouders invulling wilden geven aan de jongensdroom van Loeka: hij wilde uitvinder worden.

Wat wordt er gedaan met de opbrengst?

Stichting Loeka is een geldwervend fonds waarmee onderzoek naar de zeer kwaadaardige botkankersoort osteosarcoom - bij kinderen - wordt gefinancierd. Want als we 100% overlevingskans willen realiseren, is meer en sneller onderzoek noodzakelijk naar de oorzaken van deze zeer kwaadaardige botkankersoort. En moet worden uitgezocht op welke manier het te genezen is. 

Om dat onderzoek te stimuleren - specifiek naar kinderen - en in de praktijk te laten uitvoeren gaat Stichting Loeka (financiële) samenwerkingen aan met het het Prinses Maxima Centrum (PMC) in Utrecht. Op projectmatige basis kennen we deze onderzoeken donaties toe, zodat deelonderzoeken tot stand worden gebracht die op langere termijn onze missie realiseren.

Van alle donaties die Stichting Loeka onvangt - van particulieren en bedrijven - wordt het merendeel direct gedoneerd aan een van de onderzoeksprojecten waar ze mee samenwerken. Soms komen we echter een bijzondere persoon / project tegen waaraan we ook graag willen bijdragen op de een of andere manier!

M. Dings

€ 10

17-10-2020

S. Billekens

Moei initiatief! Mot veural door gaon.

€ 10

17-10-2020

Anoniem

€ 5

16-10-2020

I. Billekens

€ 10

16-10-2020

dakje met Geef-logo
€ 35 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
3%
4

donaties

2956

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Iris Billekens
Iris Billekens

€ 35 opgehaald