OK
×

Inzamelingsactie beëindigd voor de Kinderen van Ruinerwold

Doneren is niet meer mogelijk.

Het is werkelijk niet te bevatten hoe massaal Nederland steun heeft betuigd aan de kinderen deze afgelopen week. Binnen slechts twee dagen was het streefbedrag van 270.000 euro al bereikt en in de week erna is het bedrag nog eens opgelopen tot maar liefst 460.000 euro via Geef.nl. Daarnaast is er ruim 17.000 euro direct naar het rekeningnummer van de Stichting overgemaakt. Ontzettend bedankt voor alle donaties, talloze steunbetuigingen en aanbiedingen voor immateriële steun. Wij zullen deze zoals beloofd, bundelen en aanbieden aan de kinderen.

De oudste kinderen kunnen het nauwelijks geloven en zijn ongelofelijk dankbaar voor dit massale en hartverwarmende gebaar vanuit de samenleving. Woorden schieten nog steeds tekort. 

Na intensieve weken van de documentaire en de crowdfund met veel media aandacht, kijken zij ernaar uit om in alle rust, tijd door te gaan brengen met elkaar. Zij kunnen nu gaan bouwen aan hun toekomst, mede mogelijk gemaakt door jullie. Ontzettend bedankt namens hen!

Op onze website hebben wij een aantal veel gestelde vragen (FAQ) over het beheer van de Stichting toegevoegd.

Het is niet meer mogelijk om te doneren op het crowdfundplatform geef.nl. Directe donaties via ons rekeningnummer zijn nog wel mogelijk, te vinden op onze website. We zullen als Stichting geen wervende activiteiten meer ondernemen om zo de rust te creëren die is gewenst voor de kinderen. 

Iedereen nogmaals heel hartelijk bedankt voor alle steun en bijdragen! 

Met een warme groet, 

Esther, Hans, Bert, Jan

Stichting Kinderen van Ruinerwold

 

Meer informatie over de Stichting is te vinden op www.stichtingkinderenvanruinerwold.nl 

Stichting Kinderen van Ruinerwold
18-04-2021 09:26

Streefbedrag al binnen 2 dagen bereikt!

Sprakeloos zijn we over dit fantastische resultaat. We zijn verrast en ontroerd dat zoveel mensen dit initiatief hebben omarmd om de negen jongvolwassenen een steuntje in de rug te bieden.

Sinds afgelopen vrijdag stroomden talloze donaties binnen en zo is al binnen twee dagen het volledige streefbedrag van 270.000 euro - dit is 30.000 euro per kind- bereikt.

De oudste kinderen kunnen het nog niet bevatten. Het voelt als erkenning vanuit de maatschappij en wordt als hartverwarmend ervaren. Woorden schieten tekort. Heel hartelijk bedankt namens hen!

Naast de donaties mochten we ook heel veel lieve en bemoedigende berichten ontvangen. We zullen deze bundelen en aanbieden aan de kinderen.

 Over een week stoppen we de crowdfunding op geef.nl. We zullen als Stichting geen wervende activiteiten meer ondernemen om zo rust te creëren voor de kinderen.

Iedereen nogmaals heel erg bedankt voor alle steun en bijdragen!

dakje met Geef-logo
€ 462.111 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
171%
17107

donaties

0

dagen te gaan

De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×