OK
×
Actievoerder
Nienke Loeffen

Ik wil door! na kanker

Hoe door na kanker?

Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving met kanker. En dan weet je wellicht ook dat kanker een enorme impact heeft op iemands leven. Kanker raakt je in je identiteit. Als je klaar bent met de behandelingen, is het vaak niet zo makkelijk om de draad van het leven weer op te pakken. De omgeving gaat weer door,  terwijl degene die ziek is geweest nog zeker niet alles kan. Er is nu pas tijd te verwerken wat iemand allemaal is overkomen. Iemand is beter, maar zeker nog niet hersteld. Het is heel belangrijk daar de tijd voor te nemen, zodat iemand duurzaam kan herstellen. 

Stichting door! na kanker organiseert groepsbijeenkomsten voor mannen en vrouwen die kanker hebben gehad en handvatten kunnen gebruiken hoe na deze heftige levenservaring weer met zelfvertrouwen in zichzelf en de toekomst door kunnen gaan.

Wij willen deze bijeenkomsten voor iedereen toegankelijk maken in Nederland, zowel online als fysiek. En daar is geld voor nodig! Wij gunnen iedereen die kanker heeft gehad de mogelijkheid een dergelijk begeleidingstraject van drie maanden te kunnen volgen. Voor meer informatie kun je kijken op www.doornakanker.nu

Jouw bijdrage is zoveel waard!

En zeker niet alleen in geld uit te drukken. Want als jij doneert, help je iemand na kanker weer met meer zelfvertrouwen deel te kunnen laten nemen aan de maatschappij. Iemand heeft minder angst of weet hoe hij om kan gaan met angst, verdriet, gevolgen van de intensieve behandelingen. Hij durft weer plannen te maken en te genieten van wat er nu is. Hoe fantastisch is het als jij daar een steentje aan bij hebt kunnen dragen!

We vinden het verder altijd erg leuk als je persoonlijk contact met ons opneemt om wat te delen of voor vragen.

Alvast heel hartelijk dank voor je donatie!

Hartelijke groet,

Lieke en Nienke

dakje met Geef-logo
€ 250 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 7.040
waarvan € 0 via Geef.nl
3%
0

donaties

118

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: St. door! na kanker

Delen

Aan wie wil je doneren?
×