OK
×

Ik steun Rijndam Revalidatie tijdens de Maastunnelloop

Steun de Vrienden van Rijndam tijdens de BDO Maastunnelloop!

De Stichting Vrienden van Rijndam Revalidatie is voor het tweede jaar op een rij als het goede doel gekozen van de BDO Maastunnelloop. We hopen dat jij je deelname aan de Maastunnelloop extra betekenis wil geven door een donatie te doen aan de Vrienden van Rijndam of door samen met vrienden, collega's of je businessteam in actie wil komen voor Rijndam en je te laten sponsoren met een eigen geefpagina 

Meedoen wil iedereen, maar wat als dit niet vanzelf gaat? Veel kinderen bij Rijndam Revalidatie worden dagelijks geconfronteerd met hun beperking en moeten hard werken om ' gewoon' mee te kunnen doen in vergelijking met leeftijdsgenootjes zonder een beperking. ​Sporten en spelen is voor hen niet altijd even vanzelfsprekend.

Kijk naar bijgaand filmpje en raak geinspireerd door de kinderen bij Rijndam die gewoon mee willen doen: https://www.youtube.com/embed/jgGLChKlLf8?feature=oembed

Je kunt je inschrijven voor de loop via de link: https://www.epicruns.nl/maastunnelloop/ 

De opbrengst van de Maastunnelloop zal door de Vrienden van Rijndam besteed worden aan interactief sport- spel,- en oefenmateriaal, waarmee kinderen nog beter (en leuker!) kunnen revalideren.

avatarWees de eerste!

Geef Vrienden een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
0%
0

donaties

99

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×