OK
×
Actievoerder
Britt van Ruijven

Rennen voor de lever - Marathon Amsterdam

WAAROM? We weten allemaal dat voeding enorm belangrijk is voor gezonde en zieke mensen. Helaas hebben patiënten met een leverziekte vaak een zeer slechte voedingstoestand. Gelukkig is er steeds meer bekend over voeding in combinatie met een leverziekte. Echter, het blijft lastig deze informatie op de juiste manier bij patiënten te brengen. Graag wil ik mijn werk als onderzoeker bij de Maag-, Darm- en Leverziekten en mijn sportieve hobby inzetten om geld op te halen voor de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging. Daarom ren ik op zondag 15 oktober 2023 de Marathon van Amsterdam.

Op naar betere voeding voor patiënten met een leverziekte! Helpt u ook mee om ons doel te bereiken? Met dit geld kunnen we informatiemateriaal omtrent voeding bij leverziekten ontwikkelen én verspreiden. Het is belangrijk dat de juiste informatie op de juiste manier terecht komt bij de mensen die dit juist zo hard nodig hebben.

Helpt u ons? Elke bijdrage is meer dan welkom!

Britt van Ruijven
31-10-2023 08:03

Beste donateurs,

Hartelijk bedankt voor al jullie steun! 15 oktober was een zware, maar prachtige dag om de marathon te lopen voor de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging. Zonder jullie hadden we niet het mooie bedrag van €935,- opgehaald!

 

dakje met Geef-logo
€ 935 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.100
85%
52

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×