OK
×
Actievoerder
Dennis Haak

Wij lopen voor het UMCG Hartfonds.

Wij zijn Dennis en Herman, en  wij gaan op het TT-circuit hardlopen voor het UMCG Hartfonds.

Het ingezamelde geld gaat naar de Heart-ROCQ studie: het onderzoek naar hartrevalidatie voor en na een hartoperatie. In dit hartrevalidatieprogramma beginnen patiënten die een wachttijd hebben, al voor de hartoperatie met revalideren. Daarnaast hoeven patiënten die deelnemen aan dit programma niet te wachten na de ziekenhuisopname, maar wordt er direct gestart met de hartrevalidatie. Tijdens de hartrevalidatie krijgt de patiënt begeleiding op maat van een fysiotherapeut, diëtist en psycholoog om de mentale en fysieke gezondheid van de patiënt vóór en na de operatie te optimaliseren. We verwachten dat patiënten zo fit mogelijk de operatie in gaan voor een optimaal herstel na de operatie.  

Ons ultieme doel is om de best mogelijke hartrevalidatie in het basispakket te krijgen. Met uw bijdrage kunnen we betere testen afnemen, beter meten en beter de hartrevalidatie op maat aanbieden. Hiermee vergroten we de kans dat de best mogelijke hartrevalidatie in het basispakket van de zorg komt.

Helpt u hier aan mee?

Anoniem aan teamlid Dennis Haak

€ 5

13-06-2019

Anoniem aan teamlid Dennis Haak

€ 10

12-06-2019

C. Klijnstra aan teamlid Dennis Haak

Wat een mooi doel om voor te lopen. Veel succes! 💪

€ 25

12-06-2019

Anoniem aan teamlid Dennis Haak

€ 10

12-06-2019

dakje met Geef-logo
€ 50 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Dennis Haak
Dennis Haak

€ 50 opgehaald