OK
×
Actievoerder
jeffrey van der a

ik kom op voor dieren! & U maakt het verschil!!

DOELSTELLING:
DierenLot komt op voor mishandelde, verwaarloosde, afgedankte en gewonde dieren in Nederland: gezelschapsdieren, zwerf- en natuurdieren. Dit doet DierenLot samen met zelfstandige lokale en regionale dierenhulporganisaties. Speerpunten zijn: - Bewustwording bij het Nederlandse publiek vergroten - Verhogen zelfredzaamheid van deze organisaties. - Ondersteuning lokale en regionale dierenhulporganisaties met middelen (financieel en in natura).

ACTIVITEIT:

Dierenlot ondersteunt lokale en regionale dierenhulporganisaties en daarmee duizenden vrijwilligers door het hele land. Juist dit fijnmazige netwerk van dierenhulpverleners is cruciaal om een probleem te identificeren en dieren in nood zelf te lokaliseren, op te zoeken en te helpen. Dieren kunnen immers zelf niet of nauwelijks om hulp vragen. Bovendien is een fijnmazig netwerk noodzakelijk om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij de hulpverlening en de bewustwording. Vrijwilligers moeten in hun eigen omgeving aan de slag kunnen en mensen die hun huisdier kwijt zijn of een huisdier willen, moeten dit in hun directe omgeving kunnen vinden. Hoe groter de afstand hoe lager de bereidheid hiertoe.
Inmiddels ondersteunt DierenLot al zo'n 300 lokale en regionale dierenhulporganisaties door heel Nederland bij hun essentiële werk voor de dieren in nood in Nederland.

B. Mereu

€ 8

07-01-2022

Anoniem

€ 35,09

17-12-2021

Anoniem

€ 50

12-05-2021

Anoniem

€ 5

24-05-2018

dakje met Geef-logo
€ 98 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
9%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
jeffrey van der a

€ 98,09 opgehaald