OK
×
Actievoerder
Erik Rewijk

Ik ga de Stelvio beklimmen op de fiets voor SCB

Seniorencentrum Bollenstreek ziet regelmatig dat er ouderen/senioren zijn die eenzaam zijn of te weinig de deur uit gaan. De stichting biedt eenzame ouderen een plek om elkaar te ontmoeten, naar elkaar te kunnen luisteren of hun verhaal kwijt te kunnen. 

27 Mei beklimmen wij met 25 deelnemers de Stelvio om geld in te zamelen voor onder andere een duofiets zodat de eenzame oudere ook in beweging kan komen en een rondje kan fietsen door onze prachtige streek. 

Kom jij ook in beweging? Druk dan op doneer nu!

Stichting  Seniorencentrum Bollenstreek logo 2

Stichting Seniorencentrum Bollenstreek

Seniorencentrum Bollenstreek is opgericht door Alies Haasnoot & Esther van den Burg. Samen zijn we werkzaam in de wijkverpleging/thuiszorg. Alice Care & Care Complete. In ons werk zien we regelmatig dat er ouderen/senioren zijn die soms eenzaam zijn of te weinig de deur uit gaan. Seniorencentrum Bollenstreek wil hier graag een gezellige verandering in maken door een paar keer paar jaar een dagje uit te organiseren. Tevens willen we ouderen een leuke en gezellige dag bezorgen in onze dagbesteding “Op Lis “
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.615 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 1.115 via Geef.nl
107%
25

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Erik Rewijk
Erik Rewijk

€ 1.115 opgehaald