OK
×
Actievoerder
Tanja Snel

Ik fiets voor het Beatrix Kinderziekenhuis (UMCG Groningen)

 

 

Elke maandagochtend zet ik mij vrijwillig in voor de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis, maar deze keer is het tijd om op een sportieve wijze in actie te komen!

Ik fiets voor de kinderen in het BKZ. Zodat de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zich in kan blijven zetten voor kind en ouder om het verblijf iets aangenamer te maken.

Want dat verdient elk kind toch?! 

Op maandag 30 oktober doe ik mee aan het nieuwe indoorspinningevenement voor het Beatrix Kinderziekenhuis en hoop ik een mooie bijdrage op te kunnen halen voor de kinderen. Een donatie zou prachtig zijn. Daarnaast zoeken we enthousiaste mensen die ook mee willen fietsen! Want samen bereiken we meer :-)

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis logo 2

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Een ziekenhuisopname van een kind kan van grote impact zijn, het hele leven staat even op zijn kop. Het vertrouwde om je heen valt weg en maakt plaats voor heel veel onzekerheden. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er naar om samen met haar donateurs het verblijf te veraangenamen door in te springen op de behoeften van ouder en kind. Zo ondersteunt zij verschillende projecten: van geneeskundigonderzoek tot welzijnsprojecten zoals internet aan bed, realiseren van huiskamers, voorstellingen in ons kindertheater, muziekoptredens en ipads in wachtruimtes.

 

Steun Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Om de projecten van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te verwezenlijken, is uw steun onmisbaar en is het mogelijk om het ziekenhuis iets meer 'thuis' te maken. Start ook een actie zoals een sponsorloop, sporttoernooi of een inzameling tijdens een huwelijk of verjaardag. We zeggen nu al: bedankt!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 50 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
6

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Tanja Snel

€ 50 opgehaald