OK
×
Actievoerder
Sjors Blokland

Hulphond voor Sjors

Hallo allemaal

Ik ben Sjors Blokland en ik ben 20 jaar oud. Tot aan mijn achtiende zag mijn leven er nog onbezorgd uit en zou ik gaan studeren aan de TU in Eindhoven totdat...

Ik in de zomer van 2016 door een ongelukkige duik, nadat ik het zeewater in was gelopen, een hoge dwarsleasie heb opgelopen. Dit houdt in dat ik van mijn borst tot aan beneden verlamd ben geraakt. Dit geldt ook voor mijn handen en een gedeelte van mijn armen. Na dit ongeluk heb ik eerst een lange tijd in het ziekenhuis gelegen. Vervolgens ben ik gaan revalideren in Adelante. Hier heb ik hard gewerkt aan mijn herstel.

Inmiddels woon ik nu sinds een half jaar weer thuis. Ik vind het fijn dat ik nu weer thuis woon, maar dit brengt ook problemen met zich mee die ik eerder niet had. Zo kan ik niet meer zo makkelijk alleen de deur uit en heb ik veel hulp nodig bij alle dingen die ik dagelijks doe. Maar er kan niet altijd iemand helpen....

Dat is de reden waarom ik een hulphond nodig heb. Een hulphond kan mij helpen om bijvoorbeeld de deuren open te maken, dingen voor mij op te rapen en aan te geven en nog veel meer. Dit zou mij veel meer vrijheid geven om zelfstandiger door het leven te gaan net zoals mijn leeftijdsgenoten. Daarnaast is de mentale steun van een hulphond voor mij ook erg belangrijk!

Hulphond Nederland is bij mij geweest en is ook van mening dat een hulphond voor mij van grote waarde kan zijn. Helaas denkt de zorgverzekering hier anders over... Ik krijg ondanks alle zorgen het geld voor een hulphond niet vergoed.

Door de intensieve opleiding van een hulphond is hij jammer genoeg ook ontzettend duur en daarom heb ik jullie hulp nodig! Alle kleine beetjes zouden mij enorm helpen om dit doel te kunnen bereiken.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Groetjes Sjors

 

Anoniem
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
166%
1025

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie