OK
×
Actievoerder
Indigo Webstudio

Hulp voor Hulp - 2022

Achtergrond

Jaarlijks wordt door Indigo rond de jaarwisseling een budget beschikbaar gesteld aan een goed doel. Dit budget is het bedrag dat anders zou worden besteed aan Kerstkaarten en relatiegeschenken. Hiermee staat ons team jaarlijks stil bij mensen in de maatschappij die hulp van hun medemens goed kunnen gebruiken.

Daarnaast wordt deze donatiepagina gebruikt voor hulp aan mensen die een website hebben en met een hulpvraag zitten. Een hulpvraag die zo snel en makkelijk kan worden beantwoord / verholpen dat het de moeite van het maken van een factuur niet waard is. Diegenen kunnen in ruil voor de moeite een donatie doen.

Waarom Stichting Ambulance Wens?

Stichting Ambulance Wens is in februari 2007 opgericht als aanvulling op de verzorging van immobiele terminale patiënten. Er zijn nog teveel patiënten die overlijden zonder dat ze echt alles hebben kunnen afsluiten. Eén van die oorzaken is het onvermogen bepaalde wensen te realiseren doordat de patiënt niet langer mobiel is en andere bestaande voorzieningen hiertoe tekort schieten. De stichting is  opgezet om mensen te helpen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer.

De missie van Stichting Ambulance Wens is om iedere terminale bedlegerige patiënt die aandacht te geven die hij/zij verdient, zodat de patiënt niet hoeft te overlijden zonder dat één laatste wens is gerealiseerd. Door het meemaken van deze gebeurtenis kan er wellicht voor de patiënt zelf en diens omgeving weer een beetje licht komen in die laatste dagen.

Streefbedrag

Op dit platform is het streefbedrag een verplicht veld. Er is een fictief bedrag ingevoerd. In werkelijkheid is er geen streefbedrag. Elke bedrag, hoe klein ook, wordt gewaardeerd. 

Help je mee?

Als wij jou hebben geholpen met je website en je waardeert die hulp, dan waarderen wij een donatie aan St. Ambulance Wens. Op de website van dit goede doel kun je lezen welke wensen zij in 2021 in vervulling hebben laten gaan.

M. Middendorp

Mooi initiatief en prachtig doel moet beloond worden!

€ 100

05-12-2022

P. Heijmans

Petra, omdat je in korte tijd al zo veel gedaan hebt voor outdooronly.nl, doneer ik dit graag.

€ 290

29-11-2022

M. Erich

€ 25

13-10-2022

JPR Arts

€ 50

11-08-2022

Bureau van Houtum

€ 25

10-08-2022

Huis en Tuinliefde

Dank je wel weer voor de uitstekende service JustHost/Petra. Wederom heb je ons weer eens uit de brand geholpen en we doen graag een donatie. Ga zo door en succes met de actie.

€ 75

26-07-2022

A. XxX

Wat een mooi doel, ik ben hierop gewezen door indigo web studio's en doneer graag! Ik dank petra voor haar hulp en dat ze haar verdiensten graag schenkt aan dit doel. Prachtig. :) Bedankt!

€ 25

25-07-2022

Belia van der Laan Coaching

€ 25

19-07-2022

1
2
3
dakje met Geef-logo
€ 2.100 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
105%
19

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Indigo Webstudio
Indigo Webstudio

€ 2.100 opgehaald