OK
×
Actievoerder
Indigo Webstudio

Hulp voor Hulp - 2020

Achtergrond

Jaarlijks wordt door Indigo rond de jaarwisseling een budget beschikbaar gesteld aan een goed doel. Dit budget is het bedrag dat anders zou worden besteed aan Kerstkaarten en relatiegeschenken. Hiermee staat ons team jaarlijks stil bij mensen in de maatschappij die hulp van hun medemens goed kunnen gebruiken.

Daarnaast wordt deze donatiepagina gebruikt voor hulp aan mensen die een website hebben en met een hulpvraag zitten. Een hulpvraag die zo snel en makkelijk kan worden beantwoord / verholpen dat het de moeite van het maken van een factuur niet waard is. Diegenen kunnen in ruil voor de moeite een donatie doen.

Waarom Stichting Ambulance Wens?

Stichting Ambulance Wens is in februari 2007 opgericht als aanvulling op de verzorging van immobiele terminale patiënten. Er zijn nog teveel patiënten die overlijden zonder dat ze echt alles hebben kunnen afsluiten. Eén van die oorzaken is het onvermogen bepaalde wensen te realiseren doordat de patiënt niet langer mobiel is en andere bestaande voorzieningen hiertoe tekort schieten. De stichting is  opgezet om mensen te helpen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer.

De missie van Stichting Ambulance Wens is om iedere terminale bedlegerige patiënt die aandacht te geven die hij/zij verdient, zodat de patiënt niet hoeft te overlijden zonder dat één laatste wens is gerealiseerd. Door het meemaken van deze gebeurtenis kan er wellicht voor de patiënt zelf en diens omgeving weer een beetje licht komen in die laatste dagen.

Streefbedrag

Op dit platform is het streefbedrag een verplicht veld. Er is een fictief bedrag ingevoerd. In werkelijkheid is er geen streefbedrag. Elke bedrag, hoe klein ook, wordt gewaardeerd. 

Help je mee?

Als wij jou hebben geholpen met je website en je waardeert die hulp, dan waarderen wij een donatie aan St. Ambulance Wens. Op de website van dit goede doel kun je lezen welke wensen zij in 2019 in vervulling hebben laten gaan.

Postmus parket

Justhost staat altijd voor je klaar en op deze manier kan ik iets terug doen!

€ 100

21-12-2020

Archeologische Werkgroep Leidschendam-Voorburg

€ 25

18-12-2020

Larissa Tops Creative Media

Dankjewel voor alle hulp!

€ 100

17-12-2020

Vormgeven en Voorgaan

Fijn geholpen door Petra, mooie actie! <3

€ 25

03-12-2020

WPman4U

Mooi initiatief! Gr. Ger WPman4U

€ 50

03-12-2020

Anoniem

€ 25

02-12-2020

Judith van den Berg

€ 40

28-08-2020

Lonc BV

€ 100

30-07-2020

1
2
dakje met Geef-logo
€ 1.748 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
87%
15

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Indigo Webstudio
Indigo Webstudio

€ 1.748 opgehaald