Annuleren
OK
×
Actievoerder
Indigo Webstudio

Hulp voor Hulp - 2018

Achtergrond

Jaarlijks wordt door Indigo rond de jaarwisseling een budget beschikbaar gesteld aan een goed doel. Dit budget is het bedrag dat anders zou worden besteed aan Kerstkaarten en relatiegeschenken. Hiermee staat ons team jaarlijks stil bij mensen in de maatschappij die hulp van hun medemens goed kunnen gebruiken.

Daarnaast wordt deze donatiepagina gebruikt voor hulp aan mensen die een website hebben en met een hulpvraag zitten. Een hulpvraag die zo snel en makkelijk kan worden beantwoord / verholpen dat het de moeite van het maken van een factuur niet waard is. Diegenen kunnen in ruil voor de moeite een donatie doen.

Waarom St. Reddingshonden RHWW?

Deze vrijwilligersorganisatie houdt zich bezig met het opsporen van vermiste personen met de inzet van goed getrainde reddingshonden. Naast hondengeleiders beschikt de RHWW over een ondersteunend team met duikers & klimmers en logistieke ondersteuning.

Om dit reddingswerk mogelijk te maken beschikt de stichting over noodzakelijk materiaal als een boot met trailer, mobiele commandopost, sonarinstallatie, GPS en professionale communicatiemiddelen.

Bij grotere inzetten werkt de RHWW samen met andere hondengroepen binnen de Samenwerkende Reddingshonden Organisaties.

Om een indruk te krijgen waar en wanneer de RHWW is ingezet kun je terecht op de website met een overzicht van de inzetten.

Streefbedrag

Op dit platform is het streefbedrag een verplicht veld. Er is een fictief bedrag ingevoerd. In werkelijkheid is er geen streefbedrag. Elke bedrag, hoe klein ook, wordt gewaardeerd. 

Help je mee?

Als wij jou hebben geholpen met je website en je waardeert die hulp, dan waarderen wij een donatie aan Stichting RHWW.

avatar Wees de eerste!

Geef Indigo een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%
0

donaties

365

dagen te gaan

hart Doneer nu

Steun deze actie door mee te doen als teamlid.

deelnemen actie Deelnemen aan deze actie

Delen

De opbrengst van deze actie gaat naar Reddingshonden RHWW
Deelnemen
×
Deelnemen aan deze actie