OK
×
Actievoerder
Arnolda Westerduin

Hulp voor de Vergeten Honden in de Hel van Amfissa

In Amfissa "leven" ruim 180 honden in een ware hel. Op een vuilnisbelt. Op een dikke laag drek van uitwerpselen. Opgesloten in veel te kleine hokjes. Aan kettingen. Verstoken van water en voer. Graatmager. Pupjes, die tevergeefs melk proberen te drinken bij hun moeder. Veel honden zijn ziek en hebben dringend medische hulp nodig. Ook dienen alle honden gesteriliseerd (en gecastreerd) te worden. Zodat er geen nieuwe pups geboren kunnen worden in dit hellegat. De aanblik en de stank zijn ondraaglijk.

Dog Rescue Greece is, in samenwerking met lokale vrijwilligers, begonnen met een hulpactie. De eerste (grote) stappen zijn al gezet. Er is water en stroom aangelegd, kennels worden opgebouwd. Al enkele honden zijn gered en geadopteerd.

Om door te kunnen gaan met dit immense project is geld nodig. Help ons de Honden in de Hel van Amfissa te helpen!

Kijk voor alle beelden in het foto-album: https://photos.app.goo.gl/EHC1EekJQB17baLv6

Meer informatie op de weblog: https://www.dogrescuegreeceblog.nl

Dog Rescue Greece logo 2

Dog Rescue Greece

Stichting Dog Rescue Greece helpt verwaarloosde en mishandelde zwerfhonden in Griekenland en verzorgt de adoptie van Griekse honden in Nederland.Naast het geven van hulp aan honden in Griekenland, via onze vrijwilligers ter plekke, geven we de daarvoor geschikte honden de kans op een beter leven in Nederland.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.777 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 50.000
3%
61

donaties

158

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Arnolda Westerduin
Arnolda Westerduin

€ 1.777,50 opgehaald