OK
×
Actievoerder
Romy M

Hulp Blijdorp! Euthanasie dieren voorkomen!

BLIJDORP & DIEREN ZIJN IN NOOD

 

Horrorscenario in Blijdorp: euthanasie van dieren dreigt als reorganisatie niet rondkomt. Als Diergaarde Blijdorp de reorganisatie niet rond krijgt, dan dreigt euthanasie van dieren. Dat meldt wethouder Bert Wijbenga (VVD, dierenwelzijn) in een brief aan de gemeenteraad. Reorganisatie én harmonisatie zijn vereist om een steunpakket van 10 miljoen euro van de stad te krijgen. De Rotterdamse topattractie verkeert in zwaar weer, doordat de inkomsten door de coronacrisis zijn weggevallen en zij het financieel heel moeilijk hebben dreigt te reorganisatie niet te lukken en dreigt de euthanasie van de dieren. 

 

Elk dubbeltje wordt omgedraait, er moeten keuzes gemaakt worden, die ene wel, die andere niets. Personeel wordt ontslagen om de dieren te onderhouden met voedsel, grote problemen voor Blijdorp. En al deze vreselijke gebeurtenissen gebeuren in de leukste dierentuin in Rotterdam! 

 

Het dreigt goed mis te gaan binnen het bedrijf en met de dieren, ze hebben meerdere crisissen overleefd, maar zonder steun zullen zij het niet redden!

 

Elk mens heeft een jeugd herinnering aan Blijdorp.. Wij moeten er met zijn allen voor zorgen, dat dit bedrijf, maar de dieren voorop, geholpen worden. Steun, al is het een kleine donatie, alle dubbeltjes worden omgedraait! 

 

Dit wordt enorm gewaardeerd en we hopen dat deze vreselijkse crisis voor iedereen heel snel zal eindigen want helaas is niet alleen Blijdorp getroffen! Wij wensen iedereen heel veel sterkte en kracht toe.

 

Heel graag delen!!

F. Rietkerken

€ 10

Vandaag

Anoniem

€ 5

Gisteren

Anoniem

€ 100

Gisteren

Anoniem

€ 5

Gisteren

Anoniem

€ 10

2 dagen geleden

Anoniem

€ 10

3 dagen geleden

Anoniem

€ 10

3 dagen geleden

Anoniem

€ 10

3 dagen geleden

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
dakje met Geef-logo
€ 1.613 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
16%
133

donaties

54

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: MUNTS R A W

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Romy M

€ 1.613,25 opgehaald