OK
×
Actievoerder
Rob Geels

Hulp bij rijangst

Na 27 jaar heb ik door een chronische ziekte nogal abrupt mijn gespecialiseerde autorijschool moeten beëindigen. Hierdoor zijn een aantal instructeurs, cliënten en leerlingen de dupe geworden.

In Nederland hebben rond een miljoen mensen rijangst. Met het uitbrengen van een boekje waarin mijn 27-jarige ervaring in rijangst begeleiding tot uiting komt, hoop ik én mensen met rijangst te helpen én de cliënten & leerlingen schadevrij te maken na het plotselinge sluiten van mijn bedrijf.

Naast het boek over rijangst gaat er ook een tweede boek komen voor mensen die hun rijbewijs nog moeten halen (of al hebben). Met daarin tips & trucs en een helpende hand voor iedereen die bij het rijden gehinderd wordt door aandoeningen zoals PDD-nos en andere aandoeningen uit het autistische spectrum. Uiteraard met leuke verhalen uit 27 jaar praktijkbelevenissen! Donaties die het streefbedrag overschrijden komen ten goede aan het uitbrengen van het tweede boek!

Donaties zullen worden besteed aan het redigeren, de vormgeving van de inhoud, het ontwerp van de cover, illustraties etc. Verder zal ook de marketing op gang geholpen moeten worden. Kortom: aan alle kosten die bij het uitgeven van boeken komen kijken.

Zoals het ernaar uitziet kom ik eerdaags in een schuldhulptraject terecht. Iedere donatie (ook als het streefbedrag voor het eerste boek wordt overschreden!) komt dus middels de uit te geven boeken ten goede van de gedupeerden.

P.s.: lees ook de aangrijpende open brief die mijn dochter aan mij schreef: Klik hier!

 

 

Anoniem
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
38%
68

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie