OK
×
Actievoerder
Anjana Gort

Het MissionPuppy huis - een thuis voor jongeren met anorexia

Heel graag start ik een actie voor het nu eindelijk te realiseren MissionPuppy huis. Al jaren zijn we hiermee bezig, en nu, met bijna acht jaar werkervaring, zijn we eraan toe het daadwerkelijk te gaan realiseren. We hopen hiermee een mogelijk antwoord te geven op de vraag vanuit de politiek, voor betere zorg voor jongeren met anorexia en comorbiditeit. 

Zelf heb ik jarenlang aan anorexia geleden, achteraf heeft het mijn hele jeugd een rode draad gevormd. Maar zeker bij complexe vormen van anorexia is er vaak meer aan de hand. Traumatische ervaringen, autisme, we zien het veel. Met deze complexe doelgroep werken we inmiddels al lange tijd, met goede resultaten. Uniek aan de MissionPuppy methode is dat de kennis, ervaring en warme benadering vanuit ervaringsdeskundigen en ervaringsprofessionals gecombineerd wordt met het pure, gevoelsmatige en intuïtieve van dieren. Essentieel bij o.m. anorexia is het weer in contact komen met het eigen zelf. Deze unieke combinatie van zorgverlening zorgt daarvoor. Verschillende van onze ooit allerziekste jongeren, uitbehandeld in de reguliere zorg, hebben nu managersfuncties of zijn zelf coach. Bij al onze jongeren is een positief effect merkbaar. (Zie ook een onderzoek vanuit de Hoge School Utrecht: 'Samen Sterk op Weg naar Herstel')

Het is nu tijd voor een nieuwe stap. Een stap waarmee we ons werk nog meer verdieping kunnen geven, een thuisplek voor deze jongeren, een plek van waaruit we activiteiten kunnen organiseren, een expertisecentrum en een ervaringsdeskundig expertisecentrum kunnen zijn, waar we werken vanuit ons hart, vanuit een diepere connectie en echt begrip voor elkaar, omdat we weten wat het is en / of omdat we oprecht bewogen zijn. 


NB.

  • We hebben diverse sponsoren en er worden op dit moment allerlei gesprekken omtrent de verdere financiering gevoerd, toch komen er altijd meer kosten bij zoiets kijken dan je denkt. We zijn daarom doorlopend op zoek naar meer sponsoren en / of partners. Contact: anjana@missionpuppy.nl 
  • De plek van ons MissionPuppy huis is op dit moment nog niet met zekerheid vastgesteld. We zijn momenteel diverse bestaande plekken en kavels aan het bekijken. Ontwikkelingen gaan erg hard. 
  • Vanuit dit medium - Geef.nl - sparen wij o.m. voor praktische zaken en de verdere inrichting in en rondom het MissionPuppy huis. Wilt u bijdragen aan de eigenlijke realisatie van het huis, dan kunt u contact opnemen per email via het bovengenoemde adres. Giften kunnen tevens rechtstreeks gedoneerd worden op NL72INGB0005111691 t.n.v. Stichting MissionPuppy Nederland.
  • Het huis is een initiatief van Stichting MissionPuppy Nederland.  (www.missionpuppy.nl) 

Dank u wel!

Anoniem aan teamlid Anjana Gort

€ 25

31-12-2019

Anoniem aan teamlid Anjana Gort

€ 50

31-12-2019

Anoniem aan teamlid Anjana Gort

€ 100

28-12-2019

Anoniem aan teamlid Anjana Gort

€ 25

28-12-2019

R. Romkes aan teamlid Anjana Gort

€ 10

12-12-2019

Anoniem aan teamlid Anjana Gort

€ 45

11-12-2019

Anoniem aan teamlid Anjana Gort

€ 25

28-11-2019

Anoniem aan teamlid Anjana Gort

€ 50

27-11-2019

1
2
dakje met Geef-logo
€ 1.080 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 12.000
9%
11

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Anjana Gort
Anjana Gort

€ 1.080 opgehaald