OK
×

Monoloog: Hé Mister Parkinson

Maak kennis met Hé Mister Parkinson In de monoloog Hé Mister Parkinson volgen we Lodewijk van Haaften. Lodewijk heeft een paar jaar geleden de diagnose Parkinson gekregen. Zijn drukke baan als interimmanager en coach heeft hij voortijdig moeten opgeven. In veel opzichten is hij afhankelijk van de zorg van zijn naasten en daar heeft hij soms moeite mee. Hij worstelt met de symptomen van de ziekte, is bang voor wat er misschien komen gaat. Zeker is dat de ziekte niet te stoppen is. Hij komt in een psychische en emotionele rollercoaster. Hij kijkt soms terug op zijn leven, staat stil bij het moment en durft de toekomst niet onder ogen te zien.

Waarom deze crowdfunding? Een belangrijk uitgangspunt van Hé Mister Parkinson is het educatieve karakter.

​Wij willen de monoloog spelen in en voor zorginstellingen, opleidingsinstituten en verenigingen. Om de boekingsprijs voor deze non-profit organisaties toegankelijk te maken is het belangrijk om de eenmalige kosten extern te financieren.

De commerciële voorstellingen in de Gigant in Apeldoorn zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek en daarom willen wij ook hier de prijs zo laag mogelijk houden. De opbrengsten uit de kaartverkoop zijn ook onderdeel van de crowdfunding.

Tot slot Hoewel wij het geweldig zouden vinden als het bedrag van €5100 gehaald zou worden, hopen wij stiekem op meer. Want wat zou het prachtig zijn als de ziekte van Parkinson in het proces gestopt kan worden of nog beter voorkomen kan worden. Hiertoe vindt veel onderzoek plaats en uiteraard kost dat geld. Voor ons een reden om zoveel mogelijk geld voor ParkinsonNL in te zamelen zodat zij dit geld kunnen aanwenden voor hun vijf ambities. Nieuwsgierig geworden naar ParkinsonNL en waar zij zich voor inzetten? Bezoek dan hun website: www.parkinson.nl

Voor meer informatie en de kaartverkoop ga naar www.hemisterparkinson.nl.

Anoniem aan teamlid He Mister Parkinson

€ 10

25-03-2024

Anoniem aan teamlid He Mister Parkinson

€ 250

14-12-2023

Peerkes Holding bv aan teamlid He Mister Parkinson

Indrukwekkend Edward!

€ 1.000

11-04-2023

J. Mostard aan teamlid He Mister Parkinson

€ 10

11-04-2023

Anoniem aan teamlid He Mister Parkinson

€ 25

11-04-2023

Anoniem aan teamlid He Mister Parkinson

€ 10

11-04-2023

Beekers Advocatuur aan teamlid He Mister Parkinson

€ 100

09-03-2022

B. Koning aan teamlid He Mister Parkinson

€ 25

22-12-2021

1
2
3
4
dakje met Geef-logo
€ 2.780 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.100
54%
32

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
He Mister Parkinson
He Mister Parkinson

€ 2.780 opgehaald