OK
×

Helpt u Anwar aan een ambulance?

Stelt u zich eens voor: geen onderwijs, geld en medische zorg. Helaas is dit de harde werkelijkheid voor zo’n 1.000.000 vluchtelingen die zich bevinden op de grens van Bangladesh. Uw bijdrage is voor deze inwoners van onschatbare waarde. 

MIVA

MIVA is een organisatie dat zich inzet voor lokale pioniers met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen. Deze pioniers zetten zich in om anderen in hun omgeving hulp te bieden. Een van deze pioniers in de 43-jarige Anwar. Om MIVA een handje te helpen organiseren wij, Friends Events, een online evenement genaamd ‘Gather friends for ambulance’ om geld in te zamelen voor een gloednieuwe ambulance voor Anwar. 

Ambulance

Momenteel is er één ambulance aanwezig in het vluchtelingenkamp. Hier kunnen kinderen worden gevaccineerd, zwangere vrouwen worden verzorgd en wordt er eerste hulp geboden. Dit klinkt goed, maar deze ambulance moet gedeeld worden met bijna 1.000.000 mensen. Mannen, vrouwen en kinderen leiden dagelijks onder deze omstandigheden. Ondertussen rijden er in Nederland zo’n veertig ambulances per 500.000 inwoners. Dit verschil is dus onvoorstelbaar groot. 

Benodigde hulp 

Door onze krachten te bundelen kunnen we de gezondheidszorg toegankelijker maken voor de hulpeloze vluchtelingen. Met het steunen van onze crowdfunding biedt u vanaf de bank hulp aan één miljoen vluchtelingen in Bangladesh. Met ons evenement zorgen wij voor meer naamsbekendheid voor MIVA en zamelen we geld in. Uw geld wordt NIET gebruikt om de kosten te dekken van het evenement, maar gaat rechtstreeks naar MIVA. Zo hopen wij nóg meer geld op te halen.

F. Breedveld aan teamlid Friends Events

€ 25

Vandaag

Your Journey Academy aan teamlid Friends Events

Succes studenten met deze mooie actie!

€ 10

Vandaag

Y. Verdonk aan teamlid Friends Events

€ 5

Vandaag

F. Salters aan teamlid Friends Events

€ 10

Vandaag

M. Boot aan teamlid Friends Events

Super leuke actie en goed georganiseerd, toppers

€ 10

Vandaag

Anoniem aan teamlid Friends Events

€ 25

Vandaag

Anoniem aan teamlid Friends Events

€ 25

Vandaag

E. Breedveld aan teamlid Friends Events

Succes meiden!

€ 50

Vandaag

1
2
3
4
5
6
dakje met Geef-logo
€ 750 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
75%
47

donaties

36

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×