OK
×
Actievoerder
Klarien van Laar

Help vluchtelingen op Lesbos #becausewecarry - Team 218

Kalimera, Sabal Gher, Good Morning, Goeiemorgen!

Dit is iedere dag het teken dat er ontbijt is voor de bewoners van Kara Tepe...

Kara Tepe is de tijdelijke CampUs op Lesbos waar iedere week nog steeds honderden vluchtelingen uit Syrie, Afghanistan, Iran en Irak aankomen. Families met kinderen die zijn gevlucht uit hun thuisland vanwege conflicten, natuurrampen of oorlog.

#nietlullenmaarpoetsen

De week voor Kerst ga ik meehelpen op Lesbos via de organisatie Because We Carry. 

Dat doe ik niet alleen, maar samen met een team, door iedere dag 1.000 voedzame en gezonde ontbijtmaaltijden te verzorgen en rond te brengen. We helpen bij het Laugh & Learn programma voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Die gaan nog niet naar de tijdelijke school op Kara Tepe maar hiermee is er wel dagelijks een veilige plek voor ze waar ze kind kunnen zijn. Daarnaast zijn er ook nog de andere activiteiten waar we kunnen bijdragen zoals de Mens & Boys barbershop, Women & Girls Beauty Salon, Creative Classes, een Timmer Work Shop en Sportles voor tieners.

Because we Carry doet ook grotere speciale projecten zoals het bouwen en onderhouden van een centraal community centrum, verzamelen en uitdelen van schoenen, ondergoed, winterjassen en baby-carriers. Uit het laatst genoemde project komt de naam van de organisatie: Because we Carry.

Het CampUs dorp Kara Tepe bestaat voor 90% uit gezinnen waarvan bijna de helft kind is. Kara Tepe is daarmee een plek waar de meest kwetsbaren terecht komen. Deze kwetsbare gezinnen wil ik helpen. Door er samen met andere vrijwilligers voor te zorgen dat ze hier een goede start krijgen. Een goede start waarmee ze misschien al een eerste stukje van hun trauma achter zich kunnen laten op weg naar hun nieuwe leven.

Al deze activiteiten kosten natuurlijk geld, daarom wil ik minimaal €1150 in zamelen. Dat is wat er wekelijks per teamlid minimaal nodig is voor al het voedsel en de projecten. Maar graag neem ik nog veeel meer geld mee. Immers, elke euro is er 1 en wordt daar super goed besteed!

Mijn vliegticket, het andere vervoer en verblijf op Lesbos betaal ik zelf zodat er 100% van de opgehaalde donaties rechtstreeks naar de mensen van Kara Tepe gaan.

Ik heb jouw steun daar heel hard bij nodig! Help mij helpen en doneer om de toekomst van de gezinnen weer zin te geven. Dit kan groot of klein, want echt elke euro telt.

Dankjewel!

Durf het te zien, pak het op & deel het uit

Veel liefs,
Klarien van Laar

Bekijk de video over wat Because We Carry doet

 

J. van Laar aan teamlid Klarien van Laar

Go go Pien!

€ 20

20-12-2019

W. van Maarschalkerweerd aan teamlid Klarien van Laar

Wat mooi, Klarien! Hoop en denk dat je veel voor de mensen kunt betekenen!

€ 10

17-12-2019

M. alfing aan teamlid Klarien van Laar

Lieverd.. wij wensen je super veel knuffels en liefde toe.. heeeeel heeeel erg trots op je! dikke knuffel ons!

€ 25

16-12-2019

A. Koopmans aan teamlid Klarien van Laar

Succes!!

€ 55

13-12-2019

A. Schoemaker aan teamlid Klarien van Laar

Heel veel succes! Lang niet gezien/gesproken maar dan neemt niet weg dat ik het supertof vind dat je dit gaat doen! En ik je uiteraard steun!

€ 10

13-12-2019

M. de Waard aan teamlid Klarien van Laar

Succes!

€ 10

12-12-2019

Administratiekantoor i van maanen aan teamlid Klarien van Laar

€ 10

12-12-2019

Omdat het klikt aan teamlid Klarien van Laar

Zet hem op meid!

€ 10

12-12-2019

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
dakje met Geef-logo
€ 2.728 opgehaald van € 3.000
91%
74

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie