OK
×

Ernstig ziek en geen geld om te laten opereren

Wij smachten naar jullie support om meer dieren in acute medische nood te kunnen laten behandelen! Al ruim 7 jaar zet onze Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn zich in om ernstig zieke of gewonde huisdieren die in acute medische nood verkeren snel te laten behandelen. Ons werk doen we onbezoldigd. Geen kantoor, geen dure zaken. Alles per telefoon en internet. 

Wij werken landelijk en hebben inmiddels contact met rond de 850 dierenklinieken. Van Groningen tot Limburg. 

Wij steunen rond de 200 medisch acute huisdieren (honden, katten) op jaarbasis. Van ernstige baarmoederontstekking, operatie verstopte blaas door aanwezige blaasstenen tot behandeling van breuk(en) na bijv. een aanrijding of val van het huisdier, enzovoorts.

We bieden deze hulp aan huisdiereigenaren met kleine beurs (minima) die in een noodsituatie van het huisdier geen of onvoldoende geld hebben om de acute behandeling te laten starten. Help jij ons mee om de ernstig zieke minima huisdieren te helpen? Samen staan we sterk.  

Wij zoeken enthousiaste donateurs, die een groot hart hebben voor huisdieren en ons willen steunen, zodat we nog meer dieren in acute nood kunnen laten behandelen. Elke euro maakt dat een dier sneller onder ogen komt van de dierenarts. Onze verantwoording hoe we het geld besteden staat op onze website. Als ANBI en CBF Erkend goed doel zijn wij verplicht onze jaarcijfers te publiceren op de website. En zo hoort het ook! Goede transparantie wat we met gelden van donateurs doen. 

Wij zijn 24 uur per dag/7dagen in de week telefonisch via ons noodnummer bereikbaar voor dierenartsen voor acute situaties. We gaan direct met de dierenarts of specialist in gesprek over het behandeltarief en doen -onder voorwaarden- een toezegging voor een bijdrage in de kosten.

Huisdier eigenaren kunnen ons bereiken per mail of via de website www.huisdierenwelzijn.nl.

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust via info@huisdierenwelzijn.nl 

Lees meer over ons werk via www.huisdierenwelzijn.nl

 

 

avatarWees de eerste!

Geef Lilianne een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 105 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.250
waarvan € 0 via Geef.nl
8%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×