OK
×
Actievoerder
Jill Jurgens

Help Lombok

In de maand augustus werd Lombok getroffen door 4 grote aardbevingen met een kracht van 6.5 en 7.0 op schaal van Richter en duizenden naschokken! Honderdduizenden huizen werden verwoest, ruim 550 mensen vonden de dood, meer dan 13.000 gewonden en ruim 450.000 mensen zijn dakloos, zonder voedsel of enige vorm van basis behoeften. Laat staan middelen om een nieuw bestaan op te bouwen.

Anak Bangsa Foundation is een non-profit organisatie die zich inzet voor de allerarmste. Met de donaties gaan we de getroffen bevolking helpen door hen te voorzien van basisbehoeften zoals: tenten, voedsel, drinkwater, kleding, dekens, medicatie en andere voorzieningen die men nodig heeft. 

Lombok heeft uw hulp keihard nodig! Klik op de doneer button om direct te doneren!

Dank u wel voor uw steun!

Anak Bangsa logo 2

Anak Bangsa

Anak Bangsa Foundation (kind van het volk) is een organisatie, die zet zich in voor kansarme kinderen in Indonesië en hen stimuleert om hun dromen te verwezenlijken. Het is de enige organisatie in Lombok die straat- en kansarme kinderen helpt zonder ze permanent / 24 uur op te vangen. Anak Bangsa werkt met het basisprogramma 'Family Care'. Iedere activiteit wordt in samenwerking met de ouders gedaan. Dit maakt deze organisatie uniek, gericht, en geïntergreerd in de programma's voor de problematiek van de straat- en kansarme kinderen. Het doel van de organisatie is om de kinderen de juiste instrumenten te geven door middel van goed onderwijs om een betere toekomst op te bouwen voor zichzelf en hun familie. Anak Bangsa is een bondgenootschap van Nederlandse en Indonesische organisaties. Anak Bangsa Foundation is een geregistreerde Nederlandse, niet-gourvermentele hulporganisatie. De werkzaamheden in Nederland zijn gericht op voorlichting, werven van aandacht, PR en fondswerving. De Yayasan Anak Bangsa Indonesia is de lokale partner van ABF, geregistreerd in Indonesië. YABI is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het project in Lombok.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 8.484 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 30.000
28%
216

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Jill Jurgens
Jill Jurgens

€ 8.484,50 opgehaald