OK
×
Actievoerder
De Hereniging

Help kater Spidy naar huis!

UPDATE 14/10/16 SPEEDY IS WEER THUIS!  Kijk even bij de blog en de foto's voormeer info. Iedereen die heeft bijgedragen nogmaals HEEL HARTELIJK BEDANKT

 

 

UPDATE: Lieve mensen dankzij jullie is het streefbedrag bereikt en kan Spidy morgen naar huis! Heel hartelijk bedankt voor jullie gulle giften! 

We laten de actie nog even staan en alles wat er nog bij komt gaan we besteden aan lekkere hapjes voor Spidy!

Ik zal vragen om foto's van Speedy als hij weer thuis is en zal die hier ook plaatsen!

SUPER BEDANKT ALLEMAAL!

 

Rood/witte kater Spidy is tot groot verdriet van zijn baasjes op 8 september 2016 vermist geraakt vanaf zijn adres in Emmen.  

Hij is onlangs gelukkig heelhuids teruggevonden in Selwerd Groningen, maar kon niet bij de vinders blijven en is helaas in het asiel beland. 

De baasjes van Spidy zijn helaas niet in staat om de kosten van de Dierenambulance, het verblijf in het asiel en de terugreis naar huis op zich te nemen en via het meldpunt van Amivedi is onze hulp ingeroepen.

In totaal willen we zo'n €100 inzamelen voor alle kosten.

We vragen van u een kleine bijdrage om Spidy weer snel in zijn eigen mandje te kunnen laten slapen. Zijn baasjes missen hem vreselijk en Spidy wil ook graag weer naar huis na zijn hachelijke avontuur!

Namens Spidy en zijn baasjes heel hartelijk bedankt!

 

 

 

De Hereniging
14-10-2016 18:52
Vandaag is Janneke samen met zijn baasje naar Zuidwolde gereden om Spidy op te halen uit het asiel. Het weerzien was natuurlijk emotioneel. Spidy was ook heel blij om zijn baasje terug te zien. Hij is weer terug in zijn oude vertrouwde omgeving en is heel erg happy, net als zijn baasjes en mede-huisdieren!
Spidy's baasjes zijn jullie allemaal heel erg dankbaar en natuurlijk ook Janneke die zich geheel belangenloos heeft ingezet als chauffeur!

Op deze pagina hebben we foto's toegevoegd van deze mooie hereniging! Nogmaals iedereen die heeft geholpen dit mogelijk te maken: HEEL HARTELIJK BEDANKT!
De Hereniging
13-10-2016 20:43
Morgen wordt Spidy opgehaald uit asiel Zuidwolde en weer naar zijn eigen huisje in Emmen gebracht! Hopelijk gaan de foto's van de hereniging lukken, dan plaatsen we ze hier!
dakje met Geef-logo
€ 120 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
120%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
De Hereniging
De Hereniging

€ 120 opgehaald