OK
×
Actievoerder
Berit Gravesteijn

Help jong gezin aan aangepaste woning

Wij zijn de familie Gravesteijn uit Limburg. Berit, de moeder van het gezin, is gediagnosticeerd met het hypermobiele Ehlers-Danlos syndroom (hEDS). In een notendop betekent dit dat haar gewrichten makkelijk uit de kom schieten en dat ze altijd veel pijn heeft. Buitenshuis is zij grotendeels afhankelijk van een elektrische rolstoel en dagelijks draagt zij veel braces om gewrichten te ondersteunen. Voor meer informatie over wat hEDS precies is en welke impact dit heeft op een jong gezin, klik hier.

Er moet met spoed een aangepaste woning komen, want momenteel kan Berit nauwelijks zelf de trap nog op en alle gangbare wegen via WMO en gemeente lopen op niets uit. Het gezin komt niet meer in aanmerking voor een huurwoning, maar voor een koopwoning is veel eigen geld nodig voor kosten koper en de nodige aanpassingen die direct moeten gebeuren, zoals een aangepaste badkamer en keuken en eventuele traplift. Daarnaast is Berit met het UWV bezig voor een rolstoelbus, maar hiervoor geldt een eigen bijdrage van €5000 euro + alle kosten die het UWV niet medisch noodzakelijk acht.  

Wil jij ons helpen om dit geld bij elkaar te halen, zodat dit gezin zo snel mogelijk in een aangepaste woning kan leven en Berit weer van het moederschap kan genieten? En ook het geld voor een busje is belangrijk, zodat het gezin een toekomstgerichte voorziening heeft en samen eropuit kan gaan.

 

Anoniem aan teamlid Berit Gravesteijn

€ 100

07-08-2020

C. de Bakker aan teamlid Berit Gravesteijn

Hey, had dit veel eerder willen doen. Sorry dat het zo lang duurde.

€ 150

14-01-2020

dakje met Geef-logo
€ 9.140 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 40.000
waarvan € 250 via Geef.nl
22%
2

donaties

34

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: BS Gravesteijn

Delen

Aan wie wil je doneren?
×