OK
×
Actievoerder
Duncan Buisman

Steun de horeca deze Carnaval!

Door de Corona situatie liepen meer dan 10.000 horecazaken in Brabant en Limburg alleen al meer dan 40% van hun omzet mis. Omdat ook Carnaval dit jaar niet doorgaat als normaal zullen ze deze klap nog eens extra krijgen. 

 

Daarom hebben wij (Bas Caron en Duncan Buisman) deze geefactie opgezet, zodat we met zijn allen de horeca dit jaar tijdens Carnaval toch wat kunnen steunen. Alle aangesloten kroegen die zich kunnen aanmelden via: info@icvutnieuwenormaol.nl krijgen een gelijkwaardig deel van de opbrengsten van deze actie. 

 

In ruil voor een donatie ontvang je van ons als donateur toegang tot een uniek 3-daags online carnavalsprogramma om jouw als donateur te bedanken en gezamelijk Carnaval toch online te vieren. 

 

Al ons hele leven vieren we Carnaval met elkaar en zorgen de kroegen ervoor dat wij onvergetelijke dagen kunnen beleven. Laten we dit jaar dan gezamenlijk ook iets terugdoen en de horecazaken waar we zo van houden te steunen, zodat we ook volgend jaar (2022) weer Carnaval vieren zoals we gewend zijn. 

 

We streven naar een bedrag van tenminste €40.000,-. Daarvan gaat in ieder geval 75% naar de de aangesloten kroegen die zich hebben opgegeven. De overige 25% gaat naar geraakte verenigingen en artiesten. Ook zij hebben dit jaar minder inkomsten en missen een plek om op te treden. 

 

Ben jij dus een echte Carnavaller? Draag jij jouw horecazaak waar je elk jaar komt een warm hart toe? En geniet je graag alsnog 3 dagen lang van een online Carnavalsprogramma? 

Steun dan nu deze geefactie! Want elke euro telt!

Help ons ook door het door te sturen naar kroegeigenaren, artiesten, verenigingen en mede-carnavalsvierders, zodat zij zich kunnen aansluiten en ook gebruik kunnen maken van de donaties die je gedaan hebt. 

 

Wij , en de horeca , rekenen op jullie.

Laat in de beschrijving je naam en email achter als je de link voor het online carnavalsfeest wil ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Bas Caron

Duncan Buisman

ICV Ut Nieuwe Normaol (de interne carnavalsvereniging om dit jaar de horeca te steunen).

 

(mocht het niet lukken om het gewenste streefbedrag op te halen gaan de volledige opbrengsten naar de horeca, maar vervalt het 3-daags online carnavalsprogramma).

 

 

G. Caron

€ 10

Vandaag

N. Caron

Goed bezig mannen!! Ut zottenfeest online, da's toch nie normaol.

€ 50

Gisteren

M. Caron

Ik wil dat de online carnaval doorgaaaaaaat

€ 50

Gisteren

dakje met Geef-logo
€ 260 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 40.000
waarvan € 110 via Geef.nl
0%
3

donaties

38

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: D.A. Buisman

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Duncan Buisman

€ 110 opgehaald