OK
×

Heartbeat naar Disneyland Parijs

Stichting Heartbeat bestaat in 2022 15 jaar en dat vieren we met extra leuke activiteiten, bijvoorbeeld met een vakantie naar Disneyland Parijs. Ook voor Mickey Mouse en zijn vrienden is het een bijzonder jaar, want het is precies 30 jaar geleden dat het pretpark zijn deuren opende. In december willen we een reis gaan maken naar Disneyland met zoveel mogelijk gezinnen met een jonge hartpatient. Help jij mee om dit te realiseren?

Hoe ziet de geplande reis eruit?

Op vrijdag 9 december 2022 reist het gezin op eigen gelegenheid naar Center Parcs Village Nature vlakbij Disneyland Parijs. Na inchecken in het appartement kunnen ze heerlijk zwemmen in de Aqualagon met maar liefst 6 glijbanen en grote buitenlagunes, maar ze kunnen natuurlijk ook al even de sfeer van Disney gaan proeven in Disney Village, waar de kerstsfeer rondhangt.

Zaterdag 10 december is het echt zover en gaan ze na het ontbijt Disneyland Parijs verkennen. Ze kunnen de hele dag beide parken in die helemaal in kerstsfeer gehuld zijn en Mickey, Minnie, Donald en natuurlijk Goofy ontmoeten. Of ze nemen een kijkje bij Toy Story en Bliksem McQueen. En als het goed is, is het nieuwe Avengers gedeelte in het Walt Disney Studios Park in december geopend (planning opening zomer 2022).

Dankzij de Disney Stars on Parade en een fonkelende Disney Illuminations kunnen ze zich blijven verwonderen en voor vertrek terug richting het appartement nog even shoppen. 

Zondag 11 december volgt er nog zo’n geweldige dag. Ongetwijfeld hebben ze een dag eerder nog niet alles gezien in de parken en kunnen ze op bezoek bij de Pirates of the Carribean in Adventureland of bij de cowboys in Frontierland. En een lekkere hotdog eten bij Casey’s Corner. Aan het einde van deze dag komt er helaas alweer een eind aan een geweldig avontuur en reizen ze weer richting Nederland. Een fantastische ervaring rijker!

 

HELP JE MEE?

Help je mee om gezinnen met een jonge hartpatient deze geweldige reis te beleven? Om de kosten te dekken, vragen we een eigen bijdrage per gezin van ongeveer 50% van de kosten. Gemiddeld genomen betalen we per gezin € 450 aan bijdrage bij. Ons doel is om met zoveel mogelijk (bij voorkeur 100) gezinnen deze fantastische reis te maken.   

 

J. Hilhorst Ruijs

€ 15

01-03-2022

Anoniem

€ 9

25-02-2022

J. Vink

€ 10

24-02-2022

L. van Bekkum

€ 10

24-02-2022

dakje met Geef-logo
€ 1.342 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 45.000
waarvan € 44 via Geef.nl
2%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×