OK
×
Actievoerder
D.K. LEEGWATER

HARTEKREET VOOR DE ZWERFDIEREN IN PORTUGAL

GEEF MENSEN! GEEF EEN VERVROEGD VERJAARDAGSCADEAU.

UPDATE 26 september 2021

De actie is met groot succes geëindigd.Ik wil dan ook u allen enorm bedanken voor de bijdrage via de stichting Geef voor de reparatie van onze onmisbare auto

De auto hebben we volledig met de opbrengst van € 1200 kunnen laten herstellen.

Ik had al eerder willen bedanken, maar ik heb eerst lange tijd in een ziekenhuis gelegen in Santa Maria da Feira en daarna vandaar naar  het revalidatiecentrum.Daar ben ik.nog steeds en dat blijft voorlopig nog wel zo, omdat ik opnieuw moet leren lopen.

STARTVERHAAL

In juli hoop ik 73 jaar te worden.

Waarom hoop ik dat? Om weer een jaar er voor dieren in nood te kunnen zijn. Daar ga ik voor.

Waarom vervroegd? Omdat de nood heel hoog is doordat alle narigheid tegelijk is gekomen. Dat wordt ook wel de onfortuinlijke wet van Murphy genoemd.

Door de  coronacrisis is de hulp flink afgenomen. Hadden we in 2019 nog een opbrengst van € 2600 van de verkoop van kalenders met onze honden erop, in 2020 was dat niet meer dan € 1500. Vrijwilligers kwamen minder dan voorheen vanwege de lockdown. Mensen zetten hun huisdier op straat, zelfs zwangere honden die vervolgens hun pups op een verlaten plek ter wereld brengen.

Toen we 3 maanden geleden ongeveer 40 puppy's in de shelter hadden sloeg het noodlot toe. Vrijwel alle pups raakten besmet met het Parvo virus, ondanks dat we ze al een eerste keer hadden ingeënt. Alle pups die symptomen vertoonden zijn onmiddellijk naar een tweetal klinieken gebracht. Uiteindelijk heeft minder dan de helft het overleefd.  Ondanks veel hulp was de klap dubbel zo groot. Zowel emotioneel als financieel.

En toen liet Murphy zich nog een keer gelden. Onze grote rode auto, welke met steun van velen vorig jaar was aangeschaft, begaf het.Er was meer dan 30.000 km mee gereden. Voor sterilisaties, adopties, voer(acties), vaccinaties, chippen, gewonde dieren, materialen en wegbrengen van vuilnis onder meer.We brengen elke avond voer aan zwerfhonden in de bossen. Voor sterilisaties rijden we 2 keer per week voor honden en vooral katten in kattenkolonies.

De auto staat dus beslist niet stil. Maar nu wel. Een kapotte versnellingsbak. Vervanging kost naar schatting € 1200,-

Ik ben niet iemand die smeekt, maar ik uit wel een hartenkreet. Red onze shelter!En daarbij “Red onze auto!”. Een levensader om te kunnen blijven rijden voor de zwerfdieren.

Een kreet die u hopelijk hoort en dan op de knop Doneer nu drukt om aan te geven wat u kunt missen en of u anoniem wilt blijven dan wel uw gegevens wilt vermelden.

Anders opties zijn:

- Via Paypal: het e-mailadres is dick.leegwater@outlook.com

- Rechtstreeks op een speciaal voor dieren in nood geopende rekenig met  IBANNL43 RBRB 0709 9834 84 t.n.v. D.K. Leegwater

En.......massaal  doorgeven van dit bericht. Heel graag!

Groeten en bedankt!

Dick (Leegwater)

Een uitgebreid artikel over deze actie en de reden daartoe, kunt u hier lezen. Leestijd ca. 5 minuten.

C. X

Hoop dat hiermee het bedrag rondkomt van de reparatie. Dankbaar voor mensen zoals u.

€ 60

26-07-2021

M. van den Dries

€ 10

23-07-2021

Anoniem

€ 5

23-06-2021

L. Vee

Succes, Dick!

€ 25

10-06-2021

H. Winkelaar

€ 245

20-05-2021

A. van der horst

donatie van 2 adoptanten, melvin en kay

€ 40

17-05-2021

H. Winkelaar

€ 250

08-05-2021

D. Tillie

€ 10

05-05-2021

1
2
3
4
dakje met Geef-logo
€ 1.200 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
25

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: D.K. Leegwater

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
D.K. LEEGWATER

€ 1.200 opgehaald