OK
×
Actievoerder
Martijn Prak

Hardlopen voor TOS

Ik ben Martijn Prak, 34 jaar en woon, samen met mijn vrouw en twee kinderen, in Delfzijl (Groningen). Onlangs is er bij mijn zoon (Milo), van 8 jaar een ernstige vorm van TOS geconstateerd. TOS is een taalontwikkelingsstoornis. Een kind met TOS heeft bijvoorbeeld grote moeite met praten of het begrijpen van taal.

Milo krijgt al bijna 5 jaar logopedie, maar nooit is TOS ter sprake gekomen. Wij als ouders waren ook niet bekend met TOS.

Wij willen graag meer naamsbekendheid voor TOS, zodat kinderen met TOS beter begrepen worden.

 

Daarom wil ik door middel van het lopen van de Run van Winschoten (50km), op 14 september 2019, geld ophalen voor de Stichting FODOK/FOSS.

De FOSS is de landelijke oudervereniging van en voor ouders van slechthorende kinderen en ouders van kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS).

 

Met het geld van deze actie kan de FOSS het werk van SpraakSaam en SamenTrots, gericht op het samenbrengen van (jonge) kinderen met TOS, verder te ondersteunen. Het zou heel mooi zijn als we met uw bijdrage een landelijke dag kunnen organiseren speciaal voor alle (jonge) kinderen met TOS (en hun ouders) om samen te delen en te spelen.

 

FODOK logo 2

FODOK

De FODOK­ is er voor ouders van dove kinderen, of die kinderen nou jong zijn of al ouder, een cochleair implantaat hebben of niet, wel of niet een extra handicap hebben. Het maakt ook niet uit of een kind ernstig slechthorend wordt genoemd of doof: als een kind zonder hulpmiddelen zo weinig hoort dat het volgen van gesproken taal een probleem is, is extra steun nodig. De FODOK behartigt de belangen van de kinderen en hun ouders, geeft informatie en biedt ouders gelegenheid elkaar te ontmoeten. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.066 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
106%
80

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Martijn Prak
Martijn Prak

€ 1.066 opgehaald