OK
×
Actievoerder
Daan Remijnse

Happy Feet - West Coast Challenge

Lieve supporters/betrokkenen,

Teun en Daan kiezen ervoor om onze liefde voor om in 2020 een sportief doel te combineren met een goed doel. Grenzen verleggen en uitgedaagd worden. Dit zijn termen die volgens ons toepasbaar zijn voor de KNMR. 

KNMR sinds 1824

De jongens en meiden van de reddingsmaatschappij zijn bereid om in noodgevallen op te treden en levens te redden. Hier kunnen zij wel wat hulp bij gebruiken. In de vorm van een donatie steun je hen bij het opleiden en trainen van mensen, aanschaf van materiaal en informatievoorziening. De KNMR is een professionele reddingsorganisatie dat opereert zonder overheidsgeld en volledig afhankelijk is van donaties en giften. Jaarlijks worden meer dan 3.000 mensen in nood geholpen.

130 km hardlopen

De West Coach Challenge is een loopevenement 130 km dat volledig plaatsvindt op het strand. Van Hoek van Holland naar Den Helder. Als koppel is 1 persoon aan het hardlopen en 1 aan het fietsen en mag er onbeperkt gewisseld worden. De actie is in 2009 door een paar vrienden gestart en gedurende de eerste 8 edities werd er meer dan 100.000 euro opgehaald.

12 december 2020

WIj zijn je zeer dankbaar voor de donatie. Voor ons een mooie motivatie om te trainen en naamsbekendheid te geven aan de actie. WIj houden je via social media op de hoogte!

Geen profielfoto
Daan Remijnse

€ 160 opgehaald

Help Daan een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 160 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
32%
10

donaties

84

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Daan Remijnse

€ 160 opgehaald