OK
×
Actievoerder
Jessy Sny

#GivingTuesday ZEHG

STICHTING ZEHG doet mee aan #GivingTuesdayNL.

GivingTuesday is een wereldwijde vrijgevigheidsbeweging en is sinds 2019 ook in Nederland actief via hashtag #GivingTuesdayNL. Gezamenlijk vieren we GivingTuesday met miljoenen mensen over de hele wereld die deelnemen aan deze wereldwijde geefdag. GivingTuesday start dit jaar het geefseizoen door mensen te inspireren iets terug te doen op 30 november en het hele jaar door.

 

Op 30 november is het wereldwijd Giving Tuesday, de dag om goed te doen voor een ander, om te geven. Stichting ZEHG zet zich in voor zwangeren met Hyperemesis Gravidarum (HG) én hun omgeving. Vaak weet men niet wat te doen om zwangeren met HG te ondersteunen en komen zwangeren met HG veel onbegrip tegen. Stichting ZEHG is er om zowel zwangeren met HG als hun omgeving en zorgprofessionals te informeren over deze ingrijpende zwangerschapsaandoening. Ter ere van Giving Tuesday lanceert Stichting ZEHG op 30 november om 10.00 uur op zowel YouTube als alle social mediakanalen de eerste korte Nederlandstalige informatievideo over Hyperemesis Gravidarum.

 

Stichting ZEHG is volledig afhankelijk van donaties. Met jullie donaties kunnen wij onder andere onze website draaiende houden, informatiemateriaal en -pakketten maken en verzenden naar zorgprofesisionals én meer informatievideo's als deze creëren om meer begrip, bekendheid en kennis voor en over HG te verspreiden.

 

GivingTuesday werd in 2012 gelanceerd als een eenvoudig idee: een dag creëren die mensen aanmoedigt om goed te doen. In de afgelopen zeven jaar is dit idee uitgegroeid tot een wereldwijde beweging die honderden miljoenen mensen inspireert om te even, samen te werken en vrijgevigheid te vieren. Mensen tonen op veel manieren hun vrijgevigheid op GivingTuesday. Of het nu gaat om het helpen van een buurman of vreemdeling, komen opdagen voor een probleem of mensen waar we om geven, of geven aan goede doelen, elke daad van vrijgevigheid telt. GivingTuesday heeft miljarden dollars ingezameld voor doelen over de hele wereld

 

Maak jij een wereld van verschil voor vrouwen met HG?

 

Anoniem aan teamlid Jessy Sny

€ 10

01-12-2021

J. boomsma Boomsma aan teamlid Jessy Sny

Dankzij jullie voel ik mij niet alleen! Bedankt dat jullie er zijn!

€ 5

30-11-2021

Anoniem aan teamlid Jessy Sny

€ 25

30-11-2021

dakje met Geef-logo
€ 40 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
2%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Jessy Sny

€ 40 opgehaald